Loppis x 4

2010-06-29 | 16:22:12
Var på 4 olika småloppisar för några dagar sedan, hittade inte så mycket,
men det jag hittade ser ni på fotona här under.


Ett träd att hänga smycken på och en ljusslinga

5:- för trädet och 15:- för ljusslingan.
(Ljusslingan gav mig lite Indiska-vibbar, me like.)

Dessa kommer dock åka ner i varsin låda tillsvidare, för jag tänker inte börja använda dem förrän jag skaffat egen lägenhet, har inte riktigt plats för dem på mitt rum just nu, och det skulle bara se stökigt ut om jag placerade dem någonstans.

Och han sa att han trodde att vi skulle vara ihop länge..

2010-06-22 | 13:47:20
Ja, vad skall man säga, livet suger rätt rejält just nu.
Jag förlorade min enda mening som jag haft i mitt liv nu i natt.
Timothy gjorde slut...
Han vill att vi fortfarande skall vara vänner, för han är jätteglad att han träffade mig och han älskar mig jättemycket.. Han känner bara att han inte är skapt för förhållande..

"Varför?"
är frågan jag ställt mig ända sedan dess. Varför nu? Vi hade precis köpt ett xbox tillsammans, vi hade jättemånga planer, mamma och Angela skulle få träffa honom. Varför helt plötsligt? Han sa juh att han trodde att vi skulle vara ihop länge..

Det värsta av allt var att han tog detta över msn, eftersom vår hemtelefon vägrade fungera korrekt.
Man tycker att han kunde vänta då.. För att ta något sådant här över msn gör man bara inte. Och på natten också?!
Jag skiter i att han inte kunde vänta. Har han inget hjärta?

Efter att jag hade gått in till mamma gråtandes och berättat vad som hänt och att Tim inte kommer på Midsommar (jag skrev till honom att jag ansåg att det nog var bäst att han inte gjorde det, för det skulle antagligen bara kännas jobbigt) så hade han skrivit lite mer om det hela, och att vi kunde prata mer om detta på telefonen idag.

Samtidigt som jag inte känner för att prata med honom just nu riktigt, så är det det ända jag tänker på. Att prata med honom och få reda på exakt varför han helt plötsligt kom fram till detta, jag måste få veta ALLT! Allt om hur han har tänkt, anledningar, om han bara kom underfund med det helt plötsligt igår natt. Och allt måste vara acceptabla anledningar. (tycker jag)


Så detta är anledningen till att jag överhuvudtaget startade datorn, för att se om han var online så jag kunde säga åt honom att ringa till mig.. Men det var han inte.. I really gotta get this out of my system.

Med risk för att låta som tjejer brukar göra när killen gjort slut.. Han var faktiskt min mening i livet. För allt annat jag hade rycktes ifrån mig, och sedan flera månader efter min förlust så kom han. Han gav mig kärlek, ömhet, omtänksamhet och gjorde så att jag inte hade varken panik- eller dödsångest. För han gav mig någon mening med mitt liv.

Han skrev att jag inte har förlorat något, för han finns fortfarande kvar, fast bara inte på samma sätt längre.
Hur skall jag kunna vara bara kompis med honom? Jag vill kunna, för jag vill ha honom i mitt liv.. För han var bra för mig. Men det kommer att bli så svårt, särskilt nu i början. Jag måste vänja av alla impulser om att pussa honom och allt sådant. Jag vill inte.

En del av mig hoppas att jag skall lyckas få honom till att komma till sitt förnuft och ändra sig när vi väl pratar i telefon, men jag tvivlar på att jag kommer lyckas med det. För när han har bestämt sig för en sak, så har han.

Jag har ingen lust till något alls nu, och jag behöver sysselsätta mig så jag får annat att tänka på, men jag kan bara inte ta för mig att göra något. Det tar bara emot.
Värst av allt är att jag faktiskt inte har något riktigt att se fram emot längre denna sommaren, för typ alla planer var med Tim, och jag vet inte hur jag orkar med att faktiskt göra sakerna, eftersom det är med honom.
Jag visste att något skulle komma och fucka up min sommar, för det var för bra för att vara sant.
Varför förtjänar jag inte att ha något bra i mitt liv någon gång?


Nej, jag skall sluta sitta här och skriva om detta, ingen kommer orka läsa..
Jag borde inte sitta och älta detta heller, antar jag..
Får gå och sätta mig i köket hos mamma och försöka få bort känslan av att något håller på att mosa min själ och mitt hjärta.


[kaa-pet]

2010-06-21 | 17:25:36
Har varit och hämtat ut paket idag, varav ett har legat och väntat på mig i ca en vecka.


Här har ni innehållet:
En mindre karaff och ett par örhängen som kommer ända ifrån Singapore.


Sommarens första Loppisar

2010-06-20 | 21:11:02
Jag berättade igår att jag skulle på två loppisar idag, och inte helt oväntat så köpte jag några saker.
Ett par blåa byxor som jag skall använda som pyjamasbyxor, en vit byrå (tyvärr inte den jag ville ha först), en bok som heter Ligg hos mig och krukan och bältet som ni ser på bilderna här under.

 


Plus en födelsedagspresent till Angela,
men det tänker jag inte berätta vad det är eftersom hon läser min blogg.

Hemma i skåne igen

2010-06-19 | 23:47:27
Jag är hemma igen, efter en lång vistelse hos Tim.
Ska bli lite skönt att få vara lite själv i några dagar nu, för det behövs ibland. Även om det är lite tråkigt. För jag vill juh såklart vara med min Tim ändå.

Det var en jädrans lång resa hem denna gången, inta bara för att jag åkte ända till Ystad.
Utan för att jag fick åka buss ifrån Lund till Ystad, och då tar det lite längre tid.
Hade lite problem med tåget ifrån Varberg till Lund också.

Jag gick och tryckte min biljett och betalade med mitt JOJO-kort som vanligt, men när jag kommer ut på spåret så står det på skylten att endast sj-biljetter gäller. Men vafan! Sådant får de juh skylta med tydligt där man köper biljetterna! För man köper juh såklart biljetten innan man går ut på perrongen! Det är inte självklart att InterCity är SJ!

Så jag lufsade kvickt tillbaka in i stationshuset igen för att trycka en SJ-biljett, vilket inte ville funka riktigt. Först så ville den inte låta mig använda mitt SJ Prio-kort, vilket jag tycker var ytterst konstigt, eftersom man måste ha SJ-biljett så förväntade jag mig att Prio-kortet skulle gälla. murr.

Och det funkade inte med att betala heller, antagligen för att jag fick min pinkod fel i all röra, så jag bajsade på det och gick tillbaka till perrongen, hoppade på tåget med min JOJO-tryckta biljett, hittade en plats, tog på mig hörlurarna och låtsades att jag åkt med ett bra tag för att slippa att förklara och ha mig. Och konduktören gick förbi mig. yay.

Men nu är jag hemma iaf och jag har redan börjat rensa och städa på mitt rum igen. höhö.
Ja, rätt vad det är så är det torsdag, och då kommer Timothy, så en hel del av skiten måste väck för att vi skall kunna få plats på mitt rum. Så jag slår två flugor i en smäll, jag får mer plats inför att Timothy skall komma (och förövrigt också) och så blir jag av med en hel del skit. Förhoppningsvis.

Skall strax gå och nanna kudden, skall upp vid 8 imorgon, för vi skall till två Loppisar.
Godnatt!

Ett minne blott

2010-06-10 | 00:06:41
Idag lämnade jag livet i Eslöv bakom mig, det är nu ett minne blott.
Det snurrar runt lite blandade känslor inom mig om detta, det är väldigt skönt att slippa allt vad Eslövs Folkhögskola heter. Men jag kommer att sakna en del saker och personer.
Jag har, trots att jag vantrivts i Eslöv, fått med mig en del härliga minnen.

Sofie tog studenten idag också, hon är en av personerna jag kommer att sakna.
Kommer att sakna henne något enormt, att luncha med henne, ha spontanträffar och bara skratta.

Skulle inte förvåna mig om hon har nackspärr imorgon pågrund av alla blommor och saker hon fick.

Rosetter

2010-06-08 | 22:43:39

Jag kan inte motstå rosetter av ngn anledning!

 

 

Så jag köpte tre stycken på Shock för 19:-/st när jag var där idag.

Guess what...

2010-06-08 | 22:32:06
Nu är min slinga grön!
Jag blekte den och färgade den själv.
(det är första gången jag gör det själv)

 

Jag har ett bra tag gått i tankar på att färga min slinga grön en gång till innan jag börjar lägga av med allt vad färgning gäller. Ja, jag har planer på att endast ha min egna hårfärg i framtiden, t.o.m. slingan skall väck.

Även om det är snyggt och jag passar i att ha en rödblond slinga i håret, som den oftast brukar bli i slutändan eftersom jag alltid avslutar med att färga den röd.

Men vem vet, jag får kanske ett återfall och gör en ny slinga. För det har nästan blivigt min stajl nu liksom. Det har varit jag så pass länge nu. Iofs har jag varit utan slingan som längst, men ni förstår vad jag menar. På senaste tiden har det juh varit en Linda med slinga.

Sedan när denna gröna färgen börjar försvinna skall jag nog göra en mix med både grön och blå,
för jag har kvar av båda, och jag vill göra slut på dem först innan jag ev. färgar över slingan med brunt. Vi får se hur det blir!

Parfasoner

2010-06-08 | 01:45:00
Många par skaffar något djur tillsammans när de varit ihop en längre tid, vanligtvis har de flyttat ihop också när de gör det. När man flyttat ihop skaffar man en hel del saker tillsammans.
Jag och Tim har knappt varit ihop i 3 månader eller flyttat ihop, men vi håller ändå på och planerar att skaffa en sak tillsammans. Det är dock inget djur.. Utan en tv-spelskonsol.

När Tim kom med förslaget så kunde jag inte koncentrera mig på att spela Röj-Flaggor, som vi höll på att spela på msn just då. Att skaffa något tillsammans är en väldigt speciell sak.

Vi har ratat oss fram till ett Xbox 360 och ett Wii.
Det lutar nog mest mot Xbox 360 just nu.

Oljekritor är kul!

2010-06-04 | 14:55:23
Jag kladdade ett lite småfult/konstigt träd i mitt skissblock för några dagar sedan.
Det har jag nu färglagt med mina oljekritor. Fast grenen blev helt fucked up, så jag klippte bort den. (A)

Tycker du det blev snyggt kladd i slutändan?


Tillfällig ändring

2010-06-04 | 12:56:44
Jag har ändrat bakgrundsfärgen på min blogg, som ni ser.
Men det är antagligen bara tillfälligt, tills jag kommer på något bättre jag kan göra med bakgrunden.
Hade tänkt försöka hitta en snygg bild att använda, kanske göra en egen.
Jag är bara lite trött på att ha mörkgråbakgrund, det kändes så mörkt och dött, typ.

My Timmieboy <3

2010-06-04 | 02:27:58

Min älskling kommer hit senare idag!
16.10 närmare bestämt.


Längtar efter min Tim!

Jag skall strax krypa ner i sängen och försöka somna, får se hur det går.
Skall bara plocka undan lite mer på rummet innan.
Godnatt!

Kattungar <3

2010-06-03 | 12:24:29
Agnes och jag gick på kattungejakt igår när jag var hos henne.
Jag fick ett väldigt litet ordförråd när vi satt uppe på höloftet och gosade med kisarna.


denna äldre kattungen ser juh lagom road ut. x)

Jag ville ta med alla hem!