Juli 16, 2011

2011-07-16 | 21:38:55

Underbart att ha en pojkvän som går med på mina tokiga små påhitt. :3

Dagens loppis

2011-07-03 | 17:14:52

Fyra sådana här.

Plus ett läderflätat halsband med en metallring, som ni inte får se foto på eftersom jag inte orkar
ta nya foton när det visade sig att fotona jag tog inte blev så bra.
Sammanlagt blev det 105:-.

Gårdagens loppis

2011-07-03 | 16:47:44


Diademet köpte jag med syfte att använda till maskerad.

Sammanlagt lade jag nog ut 45 kronor.

Jag köpte även en liten melon.


Första loppisen med familjen

2011-07-02 | 00:06:15

Jag har redan hunnit vara på några loppisar med Christopher och hans mamma, men i söndags så var det äntligen dags för att inviga loppisarna med familjen genom att åka på loppis till först Skillinge och sedan Örnahusen med Angela och Johan. Christopher var med också eftersom han var här nere hos mig första gången, i samband med Midsommar.

Jag köpte iaf den här kaninen i Skillinge, som jag tror man skall ha diskborsten i med borsten utåt så det ser ut som kaninens svans. Tror nästan det är det jag kommer att använda den till iaf. Annars kommer jag säkert på något annat spännande, eller så använder jag den bara som prydnad och gömmer hålet där bak mot väggen.


15:-

Christopher och jag köpte även två vattenvapen (jag skriver vapen, eftersom det inte är några pistoler)
för 10:-. Eller ja, tanken var att vi skulle betala hälften var, men det blev att Christopher betalade dem.

En låt från min barndom

2011-07-01 | 19:23:32

Det är svårt att välja bara en låt från min barndom
.
Så här kommer några stycken av dem som har mest färska tillhörande minnesbilder/betydande känslor.Hade kanske varit intressant om jag skrivit lite om mina minnen som är kopplade till de här låtarna och varför jag valde just dessa, men jag kommer troligen skriva på tok för mycket och göra inlägget för långt.

Jag kan i alla fall berätta att Dr. Jones var den låten jag och min barndomsvän Alex i stort sett alltid lyssnade på när vi åkte till simskolan på sommaren och
att Backstreet Boys var mitt favoritband när jag var liten och jag brukade dansa i sängen till just låten Get Down och hoppa ner på mitt ena knä och upp igen varje gång de sjöng de orden och snurrade runt när de sjöng move it all around.

"Nu får det var nog" sa jag, och så la han på.

2011-07-01 | 15:16:51
Får se ifall det lyckades gå in i skallen på honom denna gången. Om han nu hörde speciellt mycket av det jag gråtandes och argt småskrikande sa. Han kanske åtminstone fattade vinken lite ändå. Eller ja, vink och vink. Men vi ska inte hoppas för mycket, det är juh trots allt pappa vi pratar om. Sedan var han full också, såklart. Denna gången var det han som la på i alla fall.

Krullmonstret

2011-07-01 | 03:47:32Det är skönt att vara i ett förhållande där den andra parten inte ständigt avskärmar sig från mig med en ogenomtränglig barriär, utan faktiskt släpper in mig i sin personliga sfär.