Förbannad på allt idag

2012-05-08 | 17:32:54
Fitta, tack vare den jävla tvättmaskinen, som sa att det skulle ta någon timme med tvätten bara, och sedan inte gör det, så hinner jag inte in till Helsingborg och kan titta i telefonbutiker för att se om de har mobilen jag tänkt skaffa i båda färgerna så jag kan få jämföra dem irl. Jag som avbokade friskis för att bland annat hinna med det (och för tvättiden). Oh well, får väl planera in det imorgon...
Nej, vänta, det kan jag inte heller, för då slutar frotté-grejset jävligt sent, så det kommer jag inte hinna. Nästa dag då. Suck.

Men, jag får i alla fall vila lite idag, och det om något behöver jag göra, för jag har fått högst fem timmars sömn i natt. Så jag får något ut av att inte gå på friskis ikväll ändå.
Får försöka tänka positivt. Måste tänka positivt, Linda!
Dagen har varit så jävla skit idag redan och jag har lust att be alla dra åt helvete och ge dem fingret.
Jag hoppas folk håller sig ifrån mig när jag väl sätter min fot utanför mitt rum. Jag orkar inte vara trevlig. Håll avstånd, annars får ni fanimej skylla er själva.Jag kommer aldrig få höra hemma någonstans

2012-05-08 | 02:19:42
Även om How I met Your Mother är en bra serie och jag gillar den, så blir jag ändå ibland lite nedstämd av att titta på den. Jag saknar det där speciella med att ha ett kompisgäng, där vi har våra speciella saker tillsammans.
Precis som de på HIMYM, och andra serier som har kompisgäng överhuvudtaget.
Jag känner mig ledsen av att vara med en viss grupp vänner, som jag inte riktigt hör hemma i, som har en massa fina minnen och saker gemensamt. Varför kan inte jag få höra hemma i ett kompisgäng jag också?

Jag kommer nog aldrig känna att jag hör hemma i ett gäng i vilket fall som helst. Det gör jag aldrig. Känner att jag hör hemma någonstans alltså. Varför skulle andra tycka om mig och vilja ha med mig i sin grupp?
Än så länge har jag aldrig riktigt fått höra hemma någonstans.
Det känns otoroligt jobbigt och en del i mig inombords dör lite grann varje gång.