Att blogga eller inte blogga...

2013-01-07 | 02:17:20
Det här med att blogga... Det är nog inte riktigt min grej längre. Jag gör små försök ibland att få upp ett inlägg. Men jag har liksom inte riktigt något jätteintressant och utstickande att dela med mig. Ingen blogg med specifikt tema här inte. Det fungerade när jag började på min första folkhögskola, då hade jag en hel del jag kunde skriva om regelbundet. Men inte nu längre som sagt.

Jag lever ett rätt så tradigt liv just nu, inget som är skitintressant att läsa om. Det i mitt liv som kanske skulel intressera andra är något som jag inte är så sugen på att skylta med.
Andra saker vill jag helt enkelt inte dela med mig bara.

Funderar på att försöka börja skriva vanlig dagbok igen. Det kanske vore något.
Men det blir väl som förut då; ett måste och en massa ångest för att jag inte orkar skriva den dan jag har något att skriva om. Och när jag väl skriver så blir det så långa sidor för att jag ska ha med varenda detalj.
Fast, jag har kanske utvecklats och mognat lite när det gäller att prioritera vad som skall dokumenteras. Så det kanske fungerar ändå.

Det närmsta dagboksskrivande jag är nu är med min 2013 good-stuff-burk.
Varje gång det händer något bra, eller extra speciellt, något som gjort mig glad; så skriver jag det på en lapp och lägger i burken. Sen på nyår, eller den 1 Januari 2014 så häller jag ut alla lappar och går igenom dem. :)

Så ja, i alla fall, en poäng med detta är kanske att; vi får se när jag tar steget att ta bort den här bloggen.