Day 11 - A movie that changed your opinion about something

2014-03-16 | 22:30:00
 
Tanken är säkert att jag ska berätta om hur en film har ändrat en åsikt jag haft, som betyder något. Kanske att jag blivit feminist av en film jag sett. Eller ändrat ett synsätt helt och hållet på något vis. Det kan jag tänka mig att tanken med denna "fråga" är, egentligen. Nu är det dock så att jag inte kan komma på någon film som gjort det. Ändrat något stort hos mig. Vad jag får fram i minnesarkivet just nu i alla fall. Men jag kom på att där är en film som ändrat synen på en skådespelare.

The Butterfly Effect. En av mina favoritfilmer, eller filmer som jag tycker är riktigt bra! I huvudrollen har vi Ashton Kutcher. Som jag egentligen hade svårt för, och det tack vare The 70's Show. Tycker inte alls om honom i den serien. Eller karaktären han spelar. Fast han har en förmåga att spela sådana karaktärer på ett sätt jag inte gillar helt enkelt. Men i The Butterfly Effect är han riktigt bra faktiskt! Filmen har dock inte fått mig till att se en massa fler filmer med honom, men den har åtminstone gjort så att jag inte reagerar negativt när Kutcher är med i någon film i alla fall. Det är trots allt positivt.

Man skulle nog kunna tro att handlingen i filmen har ändrat mitt sett att se på hela grejen med att ändra på något som hänt tidigare, och att det kan påverka så hemskt mycket. Det är dock detta tankesätt som gör att jag gillar filmen så mycket, för jag tänkte så själv innan jag såg den. Så ja, det är bara den lilla meningslösa förändringen gällande Ashton Kutcher