Öland - Dag 3: Loppisrunda, misslyckad utflykt och grillad korv

2015-06-30 | 15:58:00

Jag, Christopher och Angela började dagen med att åka tillbaka till Stenladans Gårdsbutik. Vi gick först in i loppisbyggnaden och gjorde några fynd.
 

Efteråt gick jag och Christopher in och kikade i själva gårdsbutiken. De sålde bland annat smultronhonung (den rosa längst fram i bild), lakritshonung (den svarta till vänster) och fläder & champangehonung. Det tyckte jag var lite kul! Men jag köpte ingen utav dem. Visste inte riktigt hur jag skulle få användning av dem, eftersom jag mest använder honung i mitt te.
 
 
Ingången är för övrigt prydd av två stora sparrisar. :D

 
 
Fler loppisfynd!

 
Inga fynd alls på nästa ställe, men jag blev lite småkär i ett jättemjukt lammskinn (men sådana är så dyra).

 
Inga fynd här heller..

 
..men vi hittade tydligen Ölands fulaste mur(?).

 
 
Sista loppisen för dagen innan vi äntligen kunde åka hem och äta lunch, här gjorde jag för övrigt ett fynd.

 
Lite fika efter den sena lunchen!

 
Strax innan kvällsmaten åkte jag och Christopher iväg på en liten utflykt, men vi kunde tyvärr inte hitta vårt utflyktsmål.. Men vi såg en regnbåge.

 
Innan vi åkte hemåt igen efter vår misslyckade utflykt åkte vi och köpte korv att grilla till kvällsmat.

 
Det var den dagen!

Öland - Dag 2: Midsommar och ett hav av Blåklint

2015-06-29 | 21:37:00

Största delen av vår midsommar regnade totalt bort och alla våra planer skjöldes bort med dropparna. Vi försökte ändå göra det bästa vi kunde av dagen.. Som att äta potatis, sill och ägg till lunch (ingenting vi tvunget brukar göra på midsommar dock).
 
 
 
Efter lunch åkte vi iväg för att kolla in Stenladans Gårdsbutik och Antik & Loppis, men jag såg fel på mina anteckningar, och det visade sig att de redan hade stängt.
 
 
På vägen hem stannade vi till vid ett fält av Blåklint och Prästkragar och plockade med oss hem.

 
 

Yay, Blåklint! Det är för övrigt en utav mina favoritblommor.
 
 
 
 
Eftersom solen tittade fram mot kvälltill så grillade och åt vi ute när vi kom hem igen.
 
 
Vi hade lyckats hitta billiga kycklingbitar särskilt formade för grillning för ett väldigt bra pris, och det var så gott!
 

Vi åt kycklingen ihop med potatissallad (créme fraiche) och vattenmelon (och grönsaker för dem som ville).
 
 
Vi fick lite spontanbesök under måltiden.

 
Senare under kvällen åt vi jordgubbar med vaniljvisp (eftersom det inte finns frys i huset) till efterrätt.

 
Jag hade riven mörk choklad på också! Fast det märktes inte så mycket.

Öland - Dag 1: Ankomstdagen

2015-06-29 | 13:00:00

Det tog runt 3-4 timmar att köra till Öland från Kristianstad (den 18/6). Trots midsommar så var där ingen trafikstockning på bron, som mamma helt klart trodde att det skulle vara.
 
 
Christopher hade fått köra hela vägen, eftersom jag inte har körkort, han ser ut att var både trött och trött på det. Men jag tvingade mig själv att hålla mig vaken hela resan även om jag hade svårt för att hålla ögonen öppna flera gånger, som moral support åtminstone.


Det blev ett litet stopp på Ölands Köpstad och Netto i Färjestaden när vi kommit över bron innan vi körde vidare till slutdestinationen; Bredinge.
 

Vi satte upp tältet strax efter vi hade kommit fram.
 
 
Men först behövde vi klippa gräset klart där tältet skulle stå, men när jag skulle fortsätta klippa resten efter en paus så ville den inte starta och jag blev så trött på det så jag lade mig ner i gräset och tittade upp i himlen en stund istället.
 
 

Spenderade sedan kvällen med att sitta och måla i målarböcker med Anglea.
 
 
Och äta vaniljyoghurt med jordgubbar och müsli.

Veckans schema v. 26

2015-06-22 | 12:32:00
 
Jag är fortfarande på Öland, utan ordentligt internet, när denna veckan börjar och jag har faktiskt inget exakt spikat för denna veckan vad jag vet i skrivande stund (detta inlägg är tidsinställt), mer än att den kommer att bestå av en hel del utflykter fram tills hemfärd som troligtvis sker på onsdagen. Men det är väl precis så det ska vara under sommaren. Inget exakt spikat ännu, men fullt av möjligheter ändå!

Jag återkommer när jag är hemma igen med vad som hänt under dagarna jag varit iväg! :)

Utställning på Klostret

2015-06-18 | 17:11:00
 
I lördags besökte jag och Christopher Klostret här i Ystad, vi hade bestämt oss för att vi skulle utnyttja gratisinträdet som jag fick på nyinflyttarträffen.


Gudrun Sjöden hade en utställning till exempel. Men jag vet inte hur kul/intressant det var.
 
 
 

Där var en fotoutställning av Lucas Gölén (Exponerat hette den), som jag gissar på var analogt framkallade. De var lite fina faktiskt. Där fanns även kortfilmer i hörsalen som tydligen hörde till samma utställning.
 
 

Där fanns några andra utställningar också som jag inte fotograferade, så som; Dräktsilver – allmogens ”juveler”, Himmelskt vackert - Vävnader från Österlen och Ursprung - Måleri av Ida Melin.

Student- och 25-års fest

2015-06-16 | 13:28:18
 
Fredagen den 12 Juni var det officiellt min sista dag på Forum Ystad, och jag tog därmet studenten!

 
Detta skulle såklart firas, och för smidighetens skull så firade jag även min 25-års dag samtidigt!

 
Detta bl.a. för att kunna visa upp min lägenhet innan jag börjar packa och ska flytta ifrån den (eh, ja..).


Dessutom skulle det bli billigare och lättare att göra så, istället för att ha två stora fester där man bör slå till på stort med båda och ha fest mitt i flyttandet bland lådor och sådant. Nu är det avklarat och jag kan fokusera på att packa och njuta av sommaren och av att vara ledig.
 

Det bjöds på köttfat från Klockis. Tyvärr så hade jag problem med att äta i stort sett hela dagen för att jag var både trött (på grund av att studenterna satte igång och väsnades redan vid sju på morgonen) och för att jag var så hemskt varm. Det blev ju inte jättemycket över av fatet heller, tyvärr. Men ändå tillräckligt med rester för några mål ändå, men mest potatisgratäng.
 
 
Jag fick en liten ministudentskylt av mamma och Angela. Men jag är så dålig på att posera på foton inför andra, men detta var väl det fotot som jag ser normalast ut på, hehe. Här har jag även gjort ett ombyte, för klänningen jag planerat att ha på mig blev alldeles för varm, för det var så sjukt varmt denna dagen! Lite besviken på att jag inte lyckades ha den på mig, eftersom jag ville visa upp klänningen jag sytt själv för släkten. Kan väl alltid ha den på vid ett annat festtillfälle när det blir kallare igen.

 
Här ser man väl relativt normal ut åtminstone. Just på grund av faktumet att jag inte behövde stå utsatt och försöka posera. Många fler foton där jag är med och som jag inte tagit själv blev det tyvärr inte.. För de jag bad ta lite foton ibland åt mig glömde sedan bort det..

 
Jag glömde faktiskt bort en hel del själv. Bland annat just på grund av att jag var så trött, men även för att mamma och Angela vid flera tillfällen stod och hade så många åsikter när saker skulle göras. Jag glömde t.ex. bort att dekorera tårtan med mina hemmagjorda sifferdekorationer och även att fotografera tårtan innan den var nästan helt borta.. Håhå-jaja!

 
Det var lite kul att de äldsta lyckades hamna vid ett bord, medan vi som var yngst i kompaniet hamnade vid ett annat. Så det kan bli.

 
Här är ett mobilfotografi som jag tog på min bit av tårtan. Men den ser ju liksom inte alls ut som den såg ut i serverat tillstånd.. Hallonen låg inte på t.ex., utan serverades vid sidan av, och här ser man ju inte nougatdekorationen.. Nåväl.

 
Presentbordet blev så fullproppat, vilket jag inte alls var beredd på, så jag hade ju inte tagit undan allt på skänken.. Hehe.. Visste ju inte att jag skulle få så mycket blommor! Det var lite tråkigt att de flesta buketterna gick i blått och gult dock.. Och det är så hemskt synd att jag inte kommer få njuta av dem så länge, eftersom vi åker upp till Öland på torsdag.. Jag hade önskat att jag kunde fått buketterna utspritt, så när den första börjat kola av så kan man få njuta av en ny. Men man kan väl inte få allt!


Pappa var faktiskt med på festen, han brukar inte vara med när jag har firat mig själv.. Det har inte blivit så av någon anledning. Men nu när han är nykter så kändes det som att jo, jag ska bjuda honom!
 
 
Mamma. <3
 
 
När de flesta gästerna begett sig hemåt så spelade jag lite cello för mamma, pappa, Angela, Christopher och Agnes. Pappa hade önskat att jag skulle spela lite, men jag ville inte dra fram den och kanske skämma ut mig inför släkten.. Men det gick ju bra att spela, så kanske skulle man ha dragit fram den ändå, och briljerat lite.. hehe..
 
 
Efter att de sista eftersläntrande gästerna gått så hade jag, Angela och Agnes lite efterfest. Tanken var att vi skulle åkt till Öja efteråt, men ingen utav dem kände sig riktigt sugna på det.. Så det blev inget med att åka iväg och skaka på rumpan.

 
Vi stannade hemma och spelade Helt Hysteriskt istället. Men de stannade till lite väl sent för min smak.. Nu är dygnet helt fucked up igen ju! :P Här förevigade jag att Agnes följde mitt råd att ta både blå och röd, eftersom det blir lila om man blandar dem, för vi tyckte att vi skulle matcha våra glowsticksarmband. Höh..

Veckans schema v. 25

2015-06-15 | 13:27:06

Måndag
 • Mamma kommer in på eftermiddagen/kvällen och hjälper mig att diska upp efter festen och ta med sig lite bord och stolar hem igen. Utöver det så ska vi kanske handla något litet och hämta ett paket.
 • Fortsätta packa inför Öland.
Tisdag
 • Det är möjligt att jag kommer att träffa Rebecca för en fika.
 • Jag ska åtminstone slänga ihop en kycklinggryta som ska med upp till Öland.
 • Packa mer inför Öland.
Onsdag
 • Packa det sista inför Öland.
 • Blir upphämtad av Angela för lunch hemma hos mamma och sedan åker jag med dem upp till Kristianstad innan de åker vidare till Öland.
Torsdag
 • Runt lunch åker jag och Christopher mot Öland. Vi har troligtvis en del bilköer att se fram emot, åtminstone på bron, nu inför midsommar. Men jag har slängt ihop tre skivor (håller på med en fjärde) som vi kommer ha att lyssna på.
Fredag
 • Det är midsommar! Och vi kommer troligtvis fira den med att spela kubb, boule, äta sill och ägg. Åka iväg på picknik med jordgubbar och vaniljvisp och bada om det är fint väder, och sedan grillar vi på kvällen.
Lördag
 • Vi ska förbereda det sista, och det som går inför loppisen vi tänkt ha på söndagen.
 • Möjligtvis åker jag och Christopher iväg på någon utflykt.
Söndag
 • Loppisdag! Hos oss, så det blir inga inköp denna gången!

Så här gick det med v. 24

2015-06-14 | 21:46:26

Då var en vecka med full rulle över!

Saker gick väl relativt smärtfritt, även om där var några missöden och även om jag glömde bort en hel del under festen som jag hade planerat (väldigt irriterande). Jag vet inte vad jag ska skriva om det hela.. Det kommer upp inlägg om det som hänt under veckan nästa vecka.

Däremot så kommer bloggandet troligtvis minska hädanefter.. Bland annat för att 100 dagars-utmaningen var över förra veckan egentligen och för att vi ska åka upp till Öland för att bland annat fira midsommar och sedan stanna där i runt en vecka. Så det blir lite svårt att blogga under den tiden. Kanske tidsinställer jag några inlägg som kommer upp på bloggen när vi är iväg, jag ska skriva om det som hänt denna veckan i vilket fall som helst.

När jag sedan kommer hem igen så tänkte jag fortsätta hålla igång bloggandet, men jag vet inte om jag kommer att vara lika hård med att klämma fram saker att skriva om exakt varje dag! Vi får se hur det blir, jag kanske gör så ändå, bara för att jag tycker det är kul.

Nu är det i alla fall sommar! :)
Och jag är klar med mitt slutbetyg (och har därmed tagit studenten)! Wiho!


Mörkblått

2015-06-13 | 20:55:00
 
Förra helgen blekte jag mitt hår och färgade det blått igen.
Ja, jag var tvungen att bleka det igen, eftersom mina tidigare färgningar inte verkade gå ur riktigt och gjorde mitt hår väldigt mörkgrönt.
 


Efter detta så blir håret nog rött. Men jag är lite sugen på att göra en övergång mellan lila och blått i nuläget. Så det återstår att se hur det faktiskt blir.

Glossybox #4 - Majboxen

2015-06-12 | 12:30:41

Förra veckan var jag och hämtade min fjärde glossybox, men jag måste säga att jag inte blev särskilt nöjd med månadens innehåll. Jag har faktiskt funderat på att få två boxar till (eftersom de ska vara specialboxar), men sedan ska jag nog säga upp prenumerationen. Vet inte om jag ska bry mig om att skaffa en 6 månadersprenumeration som jag hade planer på, för att ha något kul att se fram emot varje månad som fattig student.


Jag har inte hunnit prova alla produkterna än, men de jag har provat har antingen varit inget bra eller meh. Sedan vet jag inte om jag ens vågar prova ögonbrynsfärgen.. Iofs så ska den bara hålla i någon månad eller så, men det kan ju se helt förjävligt ut! Vi får se om jag vågar!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Om någon är sugen på att börja prenumerera på glossybox själva och känner sig lite extra snälla får ni gärna registrera er via denna länken: http://www.glossybox.se/referal?CI=MTQxNTk0

I sådana fall får jag lite glossydots för det, och det skulle göra mig väldigt glad! :)

Sveriges Nationaldag och Hälsans Trädgård

2015-06-11 | 12:45:00
 
Då fortsätter vi att titta på vad Christopher och jag gjorde den sjätte juni. Vi var som sagt på Hjärtats Trädgårds invigning först.
 

Tanken var egentligen att vi skulle lyssna på när en orkester spelade vid Naturum efter vi varit på Hjärtats Trädgård, fast vi hann inte dit.. Men vi kunde fortfarande kolla in Hälsans Trädgård tyckte vi!
 
 

Här skulle jag nästan kunna tänka mig att ha en bröllopsfest om det går att hyra! Ser ju riktigt festligt och härligt ut!
 
 
Jag låter resten av fotona tala för sig själva.

 
 
 
 
 

Det finns några höns i Hälsans Trädgård, och även en massa bin och honungs"hus".
 

På kvällen åt vi kebabtallrik.

Mörkgröna Gummiskor

2015-06-10 | 13:58:00


Hittade dessa gummiskor på Netto förra veckan! Har funderat länge på att skaffa ett par gummistövelskor, men har inte kommit mycket längre än så. Så när de sålde dessa på Netto för ett relativt överkomligt pris så slog jag till!

När mamma och jag kom hem så stod det t.o.m. ett ännu lägre pris på kvittot. Knasigt! I slutändan betalade jag bara 79 kronor för ett par tjusiga gummiskor! Inte illa det! (även om de känns en aningen för stora, men då får jag åtminstone plats med ett par tjocka strumpor i dem på vintern)
 

Sveriges Nationaldag och Hjärtats Trädgård

2015-06-09 | 13:39:00

I lördags var det Sveriges nationaldag. En dag som jag inte har något minne av att jag firat någonsin. Vi gick inte in för att fira dagen, Christopher och jag, men vi valde ändå att kolla in några saker som hände i Kristianstad i samband med dagen.

 

Hjärtats Trädgård hade t.ex. invigning och bjöd på fika. Det är alltså ett café, men även en plats för sinnesro där man kan planetera saker i trädgården och köpa växter.


Det var för övrigt riktigt fint och härligt väder! Runt 23 grader och trots att det blåste en massa så var det inte kallt alls!

 

De bjöd som sagt på gratis fika. Där fanns en hel del att välja mellan, men man fick trots allt behärska sig och inte ta av allt.. Hehe. Jag tycker ju om att prova olika bakverk annars. Tyvärr så var det mesta relativt smaklöst tyckte jag. Kärleksmumsen var bäst, just för att de smakade mest. Men inte ska man klaga när det var gratis!
Efter vi hade tittat runt, fikat och tagit det lugnt en liten stund gick vi vidare till Hälsans Trädgård. Men det tittar vi på en annan dag!

Veckans schema v. 24

2015-06-08 | 11:35:00

Måndag
 • 14.10 Tandhygenist
 • Plocka undan i lägenheten.
Tisdag
 • Baka Amerikanska Citrondrömmar.
Onsdag
 • Ventilationskontroll i lägenheten.
 • Mamma kommer in runt 10.00.
 • Städa, diska, plocka undan, sätta upp bord & stolar, lägga på dukar.
Torsdag
 • Baka tårta.
 • Duka.
 • Dekorera.
 • Christopher kommer på kvällen.
Fredag
 • Plocka blommor.
 • Duscha, sminka, fixa hår, finkläder.
 • Komma ihåg att sätta på porttelefonen.
 • 18.00 25-års och studentfest!
 • Eventuellt Öja mot natten.
Lördag & Söndag
 • Gå på utställning på Klostret.
 • Kanske åka inlines.
 • Se på Game of Thrones.

Så här gick det med v. 23

2015-06-07 | 23:25:00
 
Måndagen hade jag ingen större ork att göra något särskilt, utan spenderade den hemma. Såg på Grey's Anatomy, plockade ihopa saker som jag tänkt sälja på vår loppis på Öland, redigerade foton och duschade. På kvällen kom mamma och hämtade lite av loppisgrejerna.

Tisdagen var totala motsatsen till måndagen och det var full rulle! Åt frukost, fixade med tvätten, tog upp en stol, såg på GA, fixade med tvätten, tog upp en stol, åt lite, cyklade till mötet med syon och postade ett brev på vägen, cyklade hem, lagade mat, cyklade till apoteket och sedan till systemet och så hem igen.

Onsdagen kom mamma vid två-tiden och vi tog upp bord, stolar och andra saker till festen. Efteråt åkte vi iväg och handlade och slängde saker på återvinningen. Därefter åkte vi hem till mig igen och städade lite grann.

Torsdagen träffade jag min psykologilärare 14.30 för betygssamtal och feedback på mitt sista arbete. JAG FICK A I SLUTBETYG! WIHO! 15.30 hade jag min sista cellolektion (fast egentligen inte, för vi ska träffas några gånger under sommaren också, huhu).

Fredagen åkte jag hem till Christopher.

På lördagen var det Sveriges nationaldag. Den spenderade vi med att gå på invigningen av Hjärtats Trädgård och kolla in Hälsans Trädgård. Det var riktigt härligt väder hela dagen, 23 grader, fast blåsigt (men inte kallt alls). På kvällen åt vi gyrostallrik till kvällsmat och såg sedan på film (Big Hero 6). Innan läggdags såg vi på gameplay av NEO Scavanger, väldigt intressant faktiskt, haha.

Söndagen låg vi och drog oss hur länge som helst, men det är nog anledningen till att jag fick en sån hemsk nackspärr sedan. Vi fortsatte titta på NEO Scavanger, men tappade intresset när han som spelade tydligen blev av med sin sparfil plötsligt... Suck.

Fyra gånger juni

2015-06-06 | 17:15:00


JUNI 2011..
Stötte jag och Christopher på hela två igelkottar på väg hem från stan. En låg och sov i buskarna och den andra spatserade runt bland husen i närheten av där Christopher bor. Vi gav den en jordgubbe.


Köpte jag min första egna stationära dator + skärm och tangentbord. Vilka är i bruk än idag!


Badade Christopher och jag i Åhus.

 
Firade Christopher och jag midsommar på Sofieros Slott.

 
Klappade jag katter hos Agnes. Fast inte dessa.


JUNI 2012..

 
Tog Agnes studenten.


Tog jag och Angela en fika på Starbucks för första gången, som nyligen hade öppnat på Malmös Centralstation.


Var Agnes och jag på Simrishamns Sommarfestival, där vi bl.a. såg Panda da Panda.


Hade jag Teaparty i Åhus, med maskeradtemat leksaker.


JUNI 2013..

 
Besökte jag och Christopher Emporia, där vi bl.a. åt asiatiskt, åt yoghurtglass och mest gjorde inköp till Christopher.


Flyttade vi ut ur mitt barndomshem.

 
Hade jag inflyttnings/födelsedagsfest på Regementsgatan, med maskeradtemat "Kom som du inte är".

 
Var Christopher och jag på konference med hans jobb, där vi fick massage,
hade tillgång till spa:t och därefter åt tre-rätters meny på restaurangen (så gott!).

 
Firade Christopher och jag midsommar med Lexus.


Var Christopher, Agnes, Angela och jag på Tosselilla.


Var Angela, Christopher och jag bjudna på fest hos pappa (direkt efter Tosselilla).


JUNI 2014..

 
Bjöd himlen på sådana här vackra skapelser, som behövde dokumenteras.


Var Christopher
och jag bjudna på middag hos Aniko och Lennart.


Bakade jag Hallonsmulpaj och var fortfarande relativt nyinflyttad på Surbrunnsvägen.

Två goda måltider

2015-06-05 | 13:07:20
Ville bara visa två goda måltider jag ätit för en och två veckor sedan.


Kyckling i stora korvbröd med sallad, rödlök och hemmagjord dressing/kall sås. Så gott! Åt nog detta vid tre olika måltider för två veckor sedan!

 
Förra veckan åt jag mycket kryddad fläskkarré med hemmagjorda potatisklyftor, hemmagjord dressing/kall sås och sallad till det med bl.a. fetaost. NOM! Tror jag åt det tre gånger också, fast bara två gånger med klyftpotatis.

Sista Cellolektionen

2015-06-04 | 12:18:18

Då var dagen här då jag ska ha min sista cellolektion. Självklart inte min sista någonsin. Men för den här gången. Jag var tvungen att sätta mig och spela en del förut idag, för i och med att det är min sista lektion så måste jag lämna tillbaka cellon jag har hyrt, vilket innebär att jag inte kommer kunna spela något alls. Dagen då jag kommer att införskaffa en egen cello kommer troligtvis inte att infinna sig på ett tag heller.

Jag är glad över att jag upptäckte att de erbjöd cellolektioner här i Ystad! Och tänka sig att det inte var så farligt dyrt heller, vilket innebär att jag nog ska kunna ha råd med att ta upp det igen längre fram i livet. Jag vill så hemskt gärna utvecklas och bli bättre på det här!

Det finns en chans att jag ska kunna få träffa min cellolärare och spela vidare under sommaren utanför kulturskolan. Hon föreslog något i den stilen i förbifarten för två veckor sedan, men det var inget som blev bestämt. Tänkte ta upp det idag och fråga om erbjudande fortfarande gäller och hur hon hade tänkt att det ska vara upplagt. Kanske, kanske är detta inte min sista cellolektion ändå!

PS3

2015-06-03 | 14:24:33

Sååå, jag köpte ett PS3 på tradera för ett par veckor sedan.
 

Det var ett stort fynd; 500 GB, 22 spel, två kontroller och en move-kontroll + movekamera, för endast 1600 kr.
 
 
Har velat ha ett PlayStation så hemskt länge! Ända sedan mina syskonbarn fick ett PS2, tror jag det var, och därefter har jag velat har ett PS3 hur länge som helst sedan det kom ut!

 
Nu till slut så har jag skaffat ett. Jag kom fram till att det skulle vara en bra investering i slutändan, särskilt med tanke på att en av mina kusiner äger en sjuhelsikes massa PS3-spel. Kommer inte behöva köpa så många själv! Men jag har inte hunnit spela så mycket på det sedan jag fick det, mer än när jag kollat igenom alla spel så de fungerar som de ska (och inte ens det är helt klart). Fast nu är min essä färdigskriven, så nu ska jag väl ändå hinna med att spela lite grann. Ska bara känna för det också.


Rapsfälten ute på Öja

2015-06-02 | 12:22:17
Förra veckan åkte mamma och jag ut till Öja så jag kunde fotografera rapsfälten. Kameran ville såklart inte riktigt samarbeta, så merparten av fotona ser helt katastrofala ut. Några dugliga foton fick jag väl ihop i slutändan, och med hjälp av photoshop så kunde jag ändå sygga till vissa en hel del. Vi tittar!
 
 
 
 
 
 
 

Veckans schema v. 23

2015-06-01 | 13:35:24
Idag är sista inlämningsdagen för mitt psykologiarbete om schizofreni och personlighetsklyvning, och tänka sig jag var helt klar redan igår! Det känns så konstigt att jag varit relativt klar nästan hela helgen ändå, i relativt god tid liksom. Att jag inte suttit in i det sista och skrivit på min uppsats som alltid annars. Det får mig att undra om den är tillräckligt bra, om jag har missat nåt och om jag kommer lyckas få ett A i slutbetyg. Jag hoppas så innerligt!

Imorgon har jag tvättid 12-17 och ett möte med syon, för att prata om csn, vid 14 inbokat.
Och på torsdag har jag min sista cellolektion. :(:(:(
På fredag åker jag till Christopher och spenderar helgen där, men vi har ingenting inplanerat.

Andra saker jag har tankar på att göra resten av veckan är:
Kanske träffa Agnes, eller Rebecca, göra några inköp på systemet, ta en sväng in om apoteket och köpa ny duraphat, pyssla, ta det lugnt, se på Grey's Anatomy och ringa till arbetsförmedlingen.