Allt som blev över på Wik; del 4: Maj

2016-08-10 | 12:17:26
 
Den tredje maj satt jag och lapade sol i Japanska trädgården, och fotade Magnoliorna.
 


Dagen efter spenderade jag vår fria dag med att spela Don't Starve i stort sett hela förmiddagen. (det är stökigt i bakgrunden pga att jag packade inför avslutet på Wik)Efter lunchen satt jag i den Japanska trädgården igen.


Och bestämde mig till slut för att jo, jag skulle åka in till Uppsala ändå.Jag tror det var för att besöka Linnéträdgården (och det vet vi ju hur det gick med det), geocacha lite och kanske inhandla någon proviant. Tror jag köpte jordgubbar iaf. :)

 
Jag fick se Uppsala från en annan sida också, och denna delen av staden föll mig mer i smaken.


Fredagen den 6 maj skulle jag ut på en geocahcrunda, som jag har visat i ett tidigare inlägg, och inveg en kjol jag fyndat secondhand. Fick ett infall och tog tidsutlösande snurrbilder, haha.
 
 
En lördag var det härligt väder så jag satte mig ute på brandspiraltrappan för att få lite frisk luft och sol.En solig onsdag påväg till kvällsmaten.Ett foto på måltiden samma dag, tror jag hade någon utmaning från Christopher att skicka flera bilder till honom under dagen på vad jag gjorde.

 
Helt ensam! :o Brukade oftast komma före alla andra, för jag ville få turen till matsalen och ätandet avklarat så jag kunde slappna av och få något gjort sedan. Och solen sken, det var vår, sommaren var på intåg.
 


Plockade förgätmigej den 12 maj efter skolan med tanke att sätta dem på min presentationsplats under Wikdagen. De fick pryda mitt rum till nästa dag så länge. Så fina!

 
Den 17 maj åkte jag in till Uppsala en sista gång efter vår sista interna Wikdag. Jag hade pengar för en sista tur in kvar på mitt UL-kort och kände att jag ville använda pengarna. Här står jag och väntar på bussen.
 
 
Inne i Uppsala gick jag på secondhand-butik jakt, men hittade ingen utav dem som hade dykt upp på googlemaps, så det var ju rätt surt. Avslutade turen med att handla en sista gång på Swappis istället. Såg de här fina byggnaderna iaf, fast fotot blev ju snett.. Och jag hade ju gärna varit utan bilarna. Men man kan inte få allt.

 
Den 19 maj sportade jag blåa blommor i håret, av ingen särskild anledning. Det var också dagen innan avslutningen, men eftersom jag valde att inte närvara på avslutningen för att istället komma iväg så fort som möjligt dagen därpå var det sista dagen för mig i sammanhanget Wiks skola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback