Den stora skorstenen

2016-08-12 | 15:45:59

Jag tänkte tillägna
min utsikt; den stora skorstenen, som jag hade när jag bodde på Wik, ett eget inlägg. Jag gissar på att den har med bastun att göra, jag vet inte säkert, men kan heller inte komma på något annat den är till för. Däremot kan jag tycka att är den inte lite onödigt stor för en bastu? Haha. Kan vara någon kombinationsgrej också. Eller är det kanske någon hemlig verksamhet som pågår under tvättstugan? :O Vem vet! ;)


Det har såklart blivit några foton ut genom fönstret, som det ju ibland blir, på samma motiv, men ändå har det inte sett likadant ut.


Det har ösregnat och varit soligt samtidigt, och himlen har smyckats utav regnbågar (vilket man såklart inte ser här eftersom jag valde att redigera fotot i svartvitt).


Det har varit dimmiga mornar med solstrimmor.Det har varit fler drömmiga dimmor. Dimmor måste vara bland det finaste alltså!


Det har varit snöiga vyer också, men just det enstaka fotot jag tagit när det var snö ute vill inte riktigt samarbeta när jag suttit och försökt redigera det. Så det exkluderas i detta inlägget.


Kommentarer
Postat av: Wilda

Så kul att kika in här och förstå att du också skriver. Wik verkar vara en fantastisk skola och vilken jäkla utsikt med dimslöjorna :D

2016-08-23 @ 22:29:10
URL: http://reaktionista.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback