Interna Wikdagar

2016-08-08 | 17:01:23
 
Den 16 och 17 maj hade vi interna Wikdagar så vi skulle få så vad alla hade arbetat med de sista veckorna och visat upp på Wikdagen.
 
 
Det började med att vi fick se teaterlinjens tre föreställningar på förmiddagen första dagen, och det kan hända att en av föreställningarna var efter lunchen. Efter teatrarnas uppvisning hade vi (skrivarna) vår uppläsning och öppet klassrum så folk kunde komma och titta på våra presentationer och allt vad vi hade förberett.
 
 
Andra dagen började med musikernas körkonsert i slottet. Jättefint som vanligt!Passade på att fotografera utsikten innan det var dags att lämna byggnaden.Lite avis är man på att musikerna fått öva och ha lektioner i slottet, och haft tillgång till denna utsikten.Resten av dagen ägnades åt guidad konstrunda. Vi blev indelade i grupper och de flesta av oss förväntade nog oss en guidad visning, eftersom det var så det benämndes. Men det enda som erbjöds var att vi blev ledda till de olika platserna som konsten fanns på.

 
Där fanns mycket fint att titta på i vilket fall som helst, även om där inte var någon som stod och snackade.Det var nog bäst så i slutändan, för det hade tagit så mycket längre tid annars och jag som behövde åka in till Uppsala försökte kolla snabbt på allting, men hann ändå inte med det som fanns i Bränneriet. Vilken tur också att jag redan hade kikat på det som fanns i Skolhuset under den officiella Wikdagen.

Alla var så duktiga! Blir ju avis! Jag säger inte att jag inte kan måla, men det känns så ansträngande för mig att åstadkomma något vettigt och i slutändan kan jag inte riktigt producera utan att ha något att rita av eller på beställning (det kommer när jag sitter och kladdar).Det gäller att passa på att fota från vinklar och höjder man vanligtvis inte vistats på under läsåret när tillfälle ges!Det finns inte så mycket mer att säga känner jag, så jag tycker att vi bara kikar på de resterande bilderna.

 Tyvärr var det svårt att fota i detta rummet, så det blev som det blev.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback