Nixon

2017-01-05 | 11:39:21
Helgen efter vi varit hundvakt åkte vi hem till Christophers pappa igen för att träffa Nixon.Nixon är en Springer Spaniel-valp som Christophers pappa hade varit och hämtat just den dagen vi kom. Så helt "ny". Ny valp, på nytt ställe, med en massa nya människor och en ny hund (Lexus).


Nixon var nyfiken och glad och tramsig och jättesöt! Tramsig för att han hela tiden var i det där "buskaget" på bilden ovan och tuggade på de stora bladen under. :P

 
Så himla gullig! Och söt! Gosig! Mjuk! Jag tyckte att hans päls"fläckar" var plaserad på ett sätt så det såg ut som att han hade frack, eller pingvinkostym t.o.m, på sig. Så gulligt! Men det syns inte sådär jättebra på fotona tycker jag.


 
Hela tiden slängde han sig rätt ner på marken, det såg så roligt ut. Bara sjönk ihop typ. Sån trams.Och så lade han sig på så knäppa sätt ibland. Helt slängd, med benen hur som helst, på marken.

 
Tror Lexus var lite avundsjuk på Nixon dock, för som ny valp får man ju så mycket uppmärksamhet. Han ignorerade honom mest, även om Nixon var på Lexus hela tiden och var jätteglad!


Innan vi åkte hem igen fick vi ta Nixons första promenad med koppel i trädgården medan Christophers pappa gick en runda med Lexus. I början gick Nixon runt och bar på sitt koppel, haha. Vilket han gör här ovan, fast det syns lite dåligt.

Jag har inte fått träffa honom något mer sedan dess, så nu är han väl jättestor jämfört med första gången jag träffade honom. Meh! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback