Julafton hos Aniko och Lennart 2015

2016-02-12 | 19:09:00

Denna julen firade vi (jag och Christopher) med hans mamma och Lennart, hemma hos dom. Min familj fick ett ryck och ville inte fira jul detta (2015) året.
 

Men jag var pepp på att inte ha så mycket kontroll över det hela, få åka iväg någonstans och känna någon mening med att klä upp mig och så.
 

Vi kom dit lite efter lunch och fikade på våra Lusselångpannebullar och Anikos jultårta och drack av Körsbär och Choklad-glöggen (rätt god faktiskt) vi hade med som en utav våra julklappar till Aniko och Lennart.
 

Gifflar till maten, gott!
 

Vi tittade på Kalle Ankas jul och sen..
 

..var det dags för mat! Inget jättestort julbord, där jag saknade gravad lax och vitlökssill. Men annars helt okej julbuffé.
 

Där fanns kokt potatis, köttbullar, kycklingben, ungerska korvar, gifflar, sill, sallad, ananas, kokt ägg, kaviar, kex, brie, grapefrukt osv.
 

Strax efter maten delade vi ut julklappar och jag fick bl.a. en begagnad laptop av Christopher som han hade fixat lite gulligt med. Därefter satte vi fram godiset jag och Christopher gjort, som vi knappt orkade äta något utav, haha.

GOD JUL! (i efterskott, hah)

Julbak med A-K och Alexandra

2016-02-10 | 21:38:00

Efter Ann-Kristin, jag och Alexandra hade varit på julmarknaden på slottet gick vi tillbaka till Sparre för att julbaka. Här ovanför har Ann-Kristin stansat ut någon slags smörkakor som ska få lite citronglasyr or strössel och hackade nötter på sig. En tysk julkaka. Nom!
 

Alexandra gjorde saffranshallongrottor. Rätt gott faktiskt!
 

Och jag bakade saffranskladdkaka.
 
 
5/12-15