Inför Wikdagen

2016-07-31 | 12:09:46
 
I slutet av läsåret på Wik brukar eleverna på skolan organisera något som kallas för Wikdagen där alla linjer visar upp sig på olika sätt, och det blir på sätt och vis ett öppet hus för nya potentiella elever.

 
Så förberedandet inför detta håll vi på med de veckorna efter klassen varit i Prag, det och vår antologi som vi skulle sälja under Wikdagen. (på fotot ovan har några stycken t.ex. skrivit ner vårt "Manifest för skrivande efter skrivarlinjen" som vi skrev ihop med Elin och satt upp)Det hade föreslagits flera olika saker som vi kunde erbjuda och göra i vårt klassrum, utöver vår uppläsning (gånger två). Som bl.a. sms-novell (min ;3), dikttombola, bokskulptur, flervägsberättelse (som sattes upp på Wikområdet) och personliga presentationer som vi fixade ihop själva på varsin plats runt bordet i klassrummet. (på fotot ovan sitter jag och viker ihop Wikdags-broschyrerna och försöker skriva en flervägsberättelse om att fly från Wik, som jag tänkte kunde läsas på plats i klassrummet istället för att gå omkring, om någon hellre ville göra det. Men jag hann inte bli klar).


Jag tycker det här med att skriva en presentation om sig själv är så svårt, och jag tycker alltid att mina låter så stela och tråkiga. Därför bestämde jag mig för att göra en mindmap om mig. Så behövde jag inte försöka uttrycka mig intressant. Den innehöll saker som; mina intressen, framtidsdrömmar, vad jag skriver, livsmotto, spirit animal, bakgrundshistoria och så utvecklingar av detta.

 
Min presentationsplats in progress. Jag hade ingen aning om vad jag skulle lägga här pga två anledningar; 1. jag ville inte lägga vad som helst där med risk för att det skulle bli stulet, 2. vissa saker jag hade kunnat tänka mig ha på min plats var kvar hemma i Skåne i bananlådor. Istället försökte jag skrapa ihop några böcker från biblioteket som kunde säga något om mig, vek origamistjärnor och ritade några saker som har med mig att göra. Och så använde jag ju min fina sjal som jag köpte i Stockholm (som jag inte kunnat visa ännu), och det gjorde sååå mycket!


Klassrummet var ofta rätt tomt under förberedandet inför Wikdagen, för folk arbetade antingen på för fullt på olika håll, eller var iväg och gjorde annat (som att vara ute i det fina vädret, packa, städa sina rum) när ingenting fanns att göra. Det var ofta rätt drygt att mest sitta där och glo många gånger, kämpandes med min flervägsberättelse och med broschyrer att vika. Som tur var kunde jag sitta och snacka med Kit en hel del mycket av tiden.

 
Så här såg det slutliga resultatet ut! :) Jag fick låna en Harry Potter-bok av Alexandra (valde den som jag ansåg vara min favorit när det begav sig) och så plockade jag några förgätmigej.
 


Det ser ju himla rörigt ut med allas presentationer när man gör en överblick såhär, men ställer man sig vid var och en åt gången så gav det ett mycket bättre intryck. :) Det var lite intressant att se hur alla hade valt att göra. Man fick lite idéer från vissa också (som att lägga tyg som en bakgrund).

 
Halvkass helbild på bokskulpturen. Simbakramdjuret är en intern klassgrej.

 
Avslutningsvis åkte ett gäng iväg för att hämta en låda full av exemplar av vår antologi verkligen i sista minuten; alltså dagen innan Wikdagen.

Geocaching i maj

2016-07-30 | 13:45:00


En fredag i maj gav jag mig ut på ännu en geocaching-runda. Denna gången var det mycket varmare väder, så pass att jackan lämnades hemma denna gången, och solen sken.

 
Det var två multicachar jag hade i sikte denna gången. Den första kravlade jag omkring under en kvadratisk träplatform i jakt på koordinaterna till nästa plats.

 
Men jag visste
inte riktigt vad jag letade efter eller hur jag skulle tänka, eftersom det var min första multicache.Efter jag kravlat runt under platformen en bra stund, fått djupa gropar i mina knän efter småsten, nällat mig säkert två gånger och slagit i huvudet minst en gång gav jag till slut upp. Jag kände inte att jag kom någonvart.Besviken traskade jag iväg mot den andra multicachen istället. Stör mig fortfarande lite på att jag aldrig hann gå tillbaka och göra den första multicachen, efter att jag fick en liten push i rätt riktning av Chasmin (en musiker) om var man skulle kolla efter de båda koordinaterna. Jag hade ju varit lite på rätt väg, men fastnat för mycket under platformen.

 
Jag vet inte om multicachar är helt min grej. I alla fall inte den jag loggade på Wik. För i slutändan gick jag hela Wikstigen, som är på några kilometer, och så fanns den sista cachen i slutet av stigen och hade inte tagit lika lång tid att ta om det inte vore för att jag var tvungen att ta mig runt hela Wikstigen för att hitta alla koordinatcachar.. Säger inte att jag aldrig kommer göra dom igen, men inte lika ofta som de traditionella.

 
Som tur var hade våren börjat välla fram mer och mer, så det fanns mycket fint att titta på där jag gick. Det kunde varit värre!
 
 
Vitsipporna hade börjat ersättas utav smörblommor nu istället.

 
Vid den sista koordinatcachen (tror jag) tog jag några selfies, där min kropp syns (vilket är sällsynt!). Varför bryta ett vinnande(?) koncept, med att ta tidsinställda selfies när en är ute på geocach-jakt ensam. Att jag sedan är oskarp på just detta fotot låtsas vi inte om.

 
Så kom jag till slut fram till huvudcachen, kunde logga den, lade i en plastgorilla, plockade på mig något nytt litet småskröfs och spatserade sedan tillbaka till internatet!I närheten av där cachen var placerad fann jag ett utav skulpturhuvudena som är placerade lite varstans på Wiks område.6/5-16

Gustavianum genom mobilen

2016-07-29 | 11:01:31

När jag var på Gustavianum med klassen fotograferade jag annat än den anatomiska teatern, men det var rätt mörkt i de andra rummen så de fotona tog jag med mobilen som samarbetar mer än kameran i dåligt ljus.. Fast jag är inte särskilt nöjd över kvalitén på dessa bilder, för mobilen samarbetade dåligt den också, men lägger ändå upp dem för att de skildrar ett minne och en upplevelse helt enkelt, ändå, trots sin lägre kvalité. Kan vara kul att kika tillbaka på senare.


Hanna guidade oss även i det här rummet där detta skåp med flera lådor, hemliga öppningar och innehåll fanns på display.


Det hade funnits allt möjligt i skåpet, och ändå hade de inte kunnat öppna alla lådor och luckor, pga ålder och risk med att förstöra skåpet.


Jag minns inte exakt om det var tänkt som något slags reseskåp, men det hade i vilket fall som helst gjorts till någon högt uppsatt person, typ en kung. Kan dock inte riktigt återskapa anledningen i mitt minne. Men det var något lite lurigt, typ.
 
 
En dålig närbild på skåpet kommer lastat. Här kan man se att det finns möjlighet till att sätta i ett flertal fotografier i cirklarna i ett par luckor. Och så är det flådigt dekorerat med snäck- och korallliknande grejer ovanpå skåpet.Det fanns även ett litet pianoaktigt instrument, som ska ha funnits i skåpet alltså.

 
Och ett bord också, som jag förstod det! Som man då troligtvis kan vika ihop på något vis och på det sättet få plats med i skåpet bättre.
 
 
Jag fotade långt ifrån allting som funnits i skåpet som fanns på display, vissa bilder är alldeles för dåliga för att ens vilja publicera. Sedan fanns där även andra saker i rummet, detta tillhörde t.ex. inte skåpet, utan var i en utav de kända betydelsefulla personernas displayer. Minns inte exakt om alla hade undervisat på Uppsala Universitet, men de hade någon kopppling. Carl von Linné var en person som hade en display. För han hade tydligen åtminstone studerat i Uppsala.

 
 Ett annat flådigt, fast mindre flådigt, skåp med massa små förvaringslådor.
 
 
 Och så avslutningsvis ett foto på en stor döskalla (inte riktigt ofc) som stod i ett annat rum.

Allt som blev över på Wik; del 2: Mars

2016-07-28 | 10:29:00


Lördagen den 5 mars var jag åter i Skåne, för både sportlov och audition, och Christopher och jag var bjudna på mat hos Aniko och Lennart.Typ en vecka senare provade vi sniglar från Lidl, inget konstigt med det alls!När jag slutligen åkte tillbaka till Wik den 13 mars passade jag på att använda så många av mina prio-poäng jag kunde, eftersom jag trodde att detta var sista gången jag skulle göra den långa resan mellan Kristianstad och Wik. Då köpte jag bl.a. de här nötterna och godiset.Så, åter på Wik låg där massa post och två böcker vi fått medan jag var borta och väntade på mig. Omedvetet lyckades jag tydligen också lägga högen i form av ett hjärta. :PRedan andra skoldagen som jag var tillbaka skulle teaterlinjen visa upp sitt stora projekt på Reginateatern i Uppsala.

 
Så hela skolan åkte dit med en hyrd buss, och jag satt med Kit dit. Men jag tog en vanlig buss tillbaka, eftersom jag behövde hämta paket och kanske handla lite. Så jag passade på att spara lite pengar på att slippa åka in och sedan tillbaka till Wik igen på det viset.
 
 
Senare under kvällen när jag kommit tillbaka till internatet låg jag för en gångs skull och ritade.Den 18 mars var klassen inne i Uppsala för att bli runtguidade lite av Anna-Lena; och besökte både Domkyrkan och Gustavianum (där vi blev guidade av Hanna), men även fick höra lite historia om saker vi passerade på vägen till de båda. När vi var klara gick jag och åt lunch på Burger King och gjorde sedan några ärenden innan jag åkte tillbaka till skolan. Knäppte denna bilden vid något tillfälle innan jag strax skulle ta bussen.Dagen efter hade jag tvättid och var tvungen att vänta på en maskin, och bestämde mig för att gå ut i solen lite och sysselsatte mig då med att ta detta....och detta fotot.
 
 
Fredagen, då jag var inne med klassen i Uppsala, var ett av mina ärenden att köpa en ny dagbok eftersom den jag skrev i då började gå mot sina sista sidor. Det blev denna tjusiga, lite dyra, bok som skulle ta över uppgiften att fyllas av mina tankar, känslor, dagar och ord. Ibland får man faktiskt spendera lite mer pengar på en bok. Man ska få ha riktigt fina böcker, som kostar lite mer, i sitt liv ibland! Älskar paperblanks-böckerna! Har två stycken i min ägo nu (en agenda och denna).

Geocaching i april

2016-07-27 | 15:15:00

I slutet av april bestämde jag mig för att det kanske var dags att börja leta upp geocacharna som finns placerade i Wik-området, om jag skulle hinna ta dom innan läsårets slut.

 
Jag tog sikte på två traditionella geocachar, och vid den första fick jag för mig att ta några selfies med tidsinställaren på mobilen. Bara sådär helt spontant. Är inte ofta jag är med på foton, vilket kan kännas lite tråkigt. Men sedan blir jag också helt handfallen när andra ska fota mig, och vet inte hur jag ska posera.
 


Denna blev senare omslagsbild på min facebook, hah..
För övrigt så tog jag en onödig jobbig omväg för denna geocachen, genom snår och på stenar, istället för att ta stigen bredvid. Bara för att jag trodde att den låg inne i skogen.. :P


Ingen geocach här inne, men jag gick förbi den när jag var påväg mot geocach nummer två.Har ingen aning om vad den är tänkt att föreställa, kanske någon slags bunker eller skydd på något vis.Tyckte det var synd att jag inte hittat den tidigare, så man kunde tagit lite kul foton med någon modell. Inte för att jag precis hade någon att fråga tidigare ändå, om jag inte hade slängt ut en allmän förfrågan efter modeller i Wikingarna-gruppen på facebook. Tog några bilder på mig själv istället.. Inte för att det såg ut på det viset det skulle sett ut om jag hade gått dit med systemkameran och en modell.


Tänk vad för ställen och saker man aldrig hade sett om jag inte hade geocachat!
 

Geocach nummer två var också lite trög att hitta först, mest för att jag klättrade omkring på de här stenblocken en stund, totalt i onödan, haha. Oh well, det var väl lite kul ändå, haha. Hade kanske inte klättrat omkring här annars. :P


Ljuset och naturen bjöd iaf på fina vyer.
 


Alltid kul att experimentera med motljuset!Fick sätta mig ner och pausa vid något tillfälle efter allt klättrande upp och ner, upp och ner igen, haha. Passade på att titta på utsikten, så det var helt okej. Det kändes skönt att vara ute istället för instängd på mitt rum som alltid.


Tillslut hittade jag även denna geocach, men inte här såklart! Skulle inte få för mig att medvetet spoila var en cach ligger. Men där var såklart en sten involverad, det var därför jag irrade omkring en stund, där var inte lite stenar där den skulle ligga. :P


Jag skrev i loggen, loggade i appen och sedan spatserade jag trött, lite kall, men ändå nöjd tillbaka till rummet.

24/4-16

Allt som blev över på Wik; del 1: Jan-Feb

2016-07-26 | 13:07:00
 


En kväll i januari erbjöd Mia (en teatrare) workshop i Empirisk dans, och det lät ju spännande så jag hängde på det efter kvällsmaten. Var riktigt kul faktiskt, och förvånansvärt jobbigt för benen även om det är en väldigt lugn danstyp. Tyvärr blev det bara av en gång. Vilket var tråkigt, jag hade gärna sett att vi hade återkommande pass. :) Har inte lyckats hitta någon kurs i det heller.Dagen efter hade musikerna konsert i caféet i Skolhuset. Vilken jag trodde att jag missat det mesta utav, eftersom jag kom tillbaka från Uppsala senare än tänkt. Men som vanligt så hade de tagit evigheter på sig att rigga och fixa allting (för de brukar inte börja med det i tid). Så jag hade typ missat 1-2 låtar.Den 20 januari fick jag ett litet paket på posten från Angela, där bl.a. detta halsbandet låg i. Angela har andra halvan där det står "big sister", obviously.Dagen därpå färgade morgonljuset några trädkronor rosa; vilket jag tyckte såg lite fint och kul ut.

 
Tog ett foto vid lunch samma dag när jag var påväg till matsalen, av ingen särskild anledning. Kanske var för att vattnet fortfarande var fruset.
 
 
Kvällen då jag blev tvungen att gå ca. 1 mil till Wik pga busskrångel satt ett gäng i allrummet och drack vin. När jag kom ut med min disk ville Elisabeth (en konstare) fläta mitt hår (hon hade flätat nästan alla i allrummet redan). Jag gick med på det, även om jag var helt slut; det kändes ju trevligt att folk ville umgås med en. Så jag anslöt mig till dem (Elisabeth, Micke, Evelin och Therese) och fick en mitt hår flätat till en spiral uppe på huvudet.
 
 
Nästa morgon skulle Christopher komma, så jag lät flätan sitta i över natten så han skulle få se. Men jag tog upp den strax efter han kommit, och såg då ut så här. :)
 

Fint! :)

 
Den femte februari slog jag in Christophers födelsedagspresenter med utfyllnadspappret som kom med det jag skickat efter. Även "rosetterna" är gjort av sådant papper. Det gäller att vara påhittig med det som finns till hands när en inte tog med något inslagningsmaterial till Wik (vilket kändes totalt onödigt att ta med).Två dagar innan alla hjärtans dag ritade jag denna lilla filuren på whiteboard-tavlan i klassrummet. Av ingen egentlig anledning, mer än att jag fick för mig att göra det.

Tredje April

2016-07-25 | 16:31:00


Sista dagen av påsklovet åkte jag in till Uppsala för att få mitt blodtryck kollat (ingen framgång på den fronten). Det blev ett jävla rännande överallt för att få det kollat, för att folk skickade runt mig överallt med påståendet att det gick på det ena och det andra stället.. Nopp.

 
Jag behövde även hämta ut p-piller, så jag försökte ju slå två flugor med en smäll..
Ska man se det positivt fick jag ju både röra lite på mig och se andra delar och vinklar av Uppsala, som jag kanske inte hade sett annars.
 

Tröstade mig själv med att gå till Swappis en sväng innan jag tog bussen hem igen.
 

Där hittade jag den här fina med new-ageiga-nittiotalskänsla (och kanske lite afrikansk), tycker jag! Den hängde på vintageställningen också! :o Inte för att det spelar så stor roll för mig, men ändå. Nu minns jag tyvärr inte exakt vad den kostade, men jag har en känsla att det var typ 50:-, den var iaf inte särskilt dyr alls (vintage och allt!).

Samarbete med musikerna

2016-07-24 | 21:01:00


Den 21 - 23 mars hade skrivarna ett samarbete med musikerna. Det var nära att jag inte medverkade i detta samarbetet, i samband med auditon på Malmö Teaterhögskola, men jag är glad över att jag faktiskt var med! Det kändes så otroligt skönt att vara ständigt skapande och hela tiden se en slutprodukt växa fram. Det är fan inte kul att skriva när ingenting kommer, då sitter man ju bara där..

 
Min grupp jobbade rätt bra ihop och vi hade verkligen något att arbeta med nästan direkt. Är väldigt nöjd över vår slutliga produkt. Det var tur att vi kom så långt under första dagen, för andra dagen dök bara en musiker upp. De andra låg hemma bakfulla och trötta efter någon efterfest eller något efter en spelning de haft kvällen innan..
Men det var kanske lika bra. För vi fyra som kom på tisdagen bestämde oss för att göra en improviserad sak där vi använde våra kroppar, några få små hjälpmedel och våra röster genom olika ljud, prat, sång, hummande osv. Vi fick väldigt mycket beröm och gillande gentemot vår improvisation efter uppvisningen från de andra grupperna och de andra linjerna.
 

Den tredje, och sista dagen, hade vi då uppvisning av det vi skapat under två intensiva dagar. Vår grupp var sist ut, och vi hade bara två saker, medan de andra grupperna hade kanske minst tre saker de visade upp. Men sedan fick ändå vår grupp mest beröm efteråt. Alla var såklart jätteduktiga!
 
 
Vi började med att visa vår improvisationsgrej och sedan körde hela gruppen på med vårt såkallade medley; som börjar med att jag läser sestinan jag skrivit och det görs lite ljudeffekter i bakgrunden, som till slut blir mer och mer och sedan går över till vår låt "Hon är luft" som vi skapade genom att kombinera olika meningar skrivarna i vår grupp plockade fram. Det lugnar ner sig, går över till något annat i liknande stil samtidigt som Naya läser en dikt hon skrivit ihop med Hanna (som också var i vår grupp) och Beate. Sen går det över till "Hon är luft" igen, jag börjar läsa min sestina igen och Naya upprepar meningarna "Jag dör, jag dör nu. Vi bara flyter." Allt blir ett enda sorl. Varpå en sak efter den andra försvinner efterhand, tills allt avslutas med Nayas mening en sista gång och sedan den sista meningen i min dikt. Och så blir allt tyst. Lite rörigt förklarat kanske, men så var det, haha.
 

Allt blev filmat, så det finns som ett litet minne på min laptop. Efter uppvisningen blev skrivarna och musikerna bjudna på tårta! Lyxigt ska det va! Även om Prinsesstårta enligt mig inte är tårtlyx. Men trevligt ändå.
 
Detta samarbete, samarbetet med teaterlinjen (där de spelade upp våra små pjäser), korsdraget den första veckan med Tuoma Haapala och tillvalsveckorna (där jag hade först 3D-bild och sedan kör) var de bästa sakerna på Wiks Folkhögskola.

Linnéträdgården

2016-07-18 | 14:08:40


Den förste maj åkte jag in till Uppsala med Linnéträdgården som mål! Det började ju närma sig slutet på läsåret, och jag ville försöka hinna med att se lite mer av Uppsala. För dumt som det var gjorde man ingen särskild sightseeing i början av läsåret.Jag kom dit, och kände spontant att 80 kr (tror jag det var) för inträde i trädgården (plus linnémuseet; huset på bilden här oven) inte var värt det.Trädgården var så himla liten, och såg inte ut att vara något speciell, inte ännu i alla fall. Så jag nöjde mig med att fota utifrån.Och köpa en myggtvål för 60 kr i presentshoppen.

 
Efteråt var jag på bl.a. Åhléns, där jag köpte muji-pennor och Lemongrass-doftolja, köpte jordgubbar och gjorde lite geocaching, för dum som jag var hade jag inte skänkt en enda tanke på att geocacha inne i Uppsala.

En påskdag i Stockholm; Del 3

2016-07-17 | 14:04:13


Efter Stadsbiblioteket spatserade jag vidare mot Hard Rock Café. Det har stört mig i så många år att ingen ville ta mig till HRC när jag var i Stockholm under gymnasiet, men nu äntligen skulle jag få komma dit och köpa min pin. Jag samlar ju på sådana sedan jag besökte HRC i New York.

Hur många foton kan man ta på en och samma skylt egentligen? Haha.

Gillade ingångens dörrhandtag, gitarrer. :3Efter jag stått en stund och funderat över vilken pin jag skulle ta gick jag vidare mot Stadsmissionen där jag fyndade två fina saker och stod och sörjde att en jättejättefin röd figurssydd jacka med stora svarta knappar inte gick att knäppa över brösten.

 
Efter besöket på Stadsmissionen vände jag och började gå tillbaka mot centralen, men först ett stopp på Old Touch på vägen tillbaka. Där jag faktiskt hittade två relativt billiga saker bland allt det dyra, men pga det fick stresskynda mig till en automat eftersom de bara tog kontant och Swish, och jag hade ingetdera.

När jag väl var tillbaka på centralen hade SJ problem och jag blev skickad till ett spår för att köpa biljett i andra änden av centralen och när jag kommer dit finns det ingen automat, varpå jag frågar en arbetare om det, som för mig tillbaka precis där jag började... Var så jävla sur och missade tåget jag hade tänkt åka med. Lyckades till slut köpa en sms-biljett på deras hemsida och komma med nästa tåg. Som såklart ovanpå allt skulle bli försenat pga obehöriga på spåren... Hade det inte varit för att där var två från Wik som skulle med samma buss som mig och var så snälla att be chuaffören vänta lite på mig så hade jag fått suttit och väntat i typ två timmar eller något i Uppsala på nästa buss till Wik och varit tvungen att köpa mat ute, igen...

Detta var sista inlägget om min Stockholms-utflykt, vad jag köpte kommer i ett annat inlägg. :)

En påskdag i Stockholm; Del 2

2016-07-15 | 14:51:00


Då var det dags att gå in i Stockholms Stadsbibliotek. För det var endast pga insidan som jag ville dit. Jag skulle absolut inte låna en bok, det hade varit rätt puckat.Det började regna rätt mycket när jag gick från Jensens Bofhus till Stadsbiblioteket, men det slutade rätt fort igen. Jag blev inte särskilt blöt heller, inte för att det är något jag brukar bry mig om, men att gå runt blöt i Stockholm är kanske inte det mest ultimata ändå.Stockholms Stadsbibliotek är rätt maffigt, rätt fantastiskt och något jag gärna hade velat haft tillgång till under min uppväxt. Jag tänker inte babbla mer om det hela, utan kommer att låta fotona tala för sig själva.

 
Resten av Stockholmsutflykten tänkte jag får komma i ett annat inlägg.

En påskdag i Stockholm; Del 1

2016-07-14 | 16:31:00


Jag åkte till Stockholm en dag under påsklovet. Med ett oplanerat avhopp i Knivsta, då jag självklart hoppade på fel tåg till Stockholm. Så jävla onödigt att göra en sån grej av ifall man åker med SJ eller SL. Inte fan spelar det någon roll om man åker med Skånetrafiken eller Öresundstågen i Skåne, liksom. Men så var det iaf, jag fick vänta på rätt tåg mitt ute i typ ingenstans (kände det som), där en katt spatserade över spåren som en badass. Som tur var behövde jag inte vänta så länge.Till slut var jag framme i Stockholm, och kameran var ju såklart med, för här skulle det fotas!Jag hade print screen:at två bilder av en del av kartan över Stockholm på googlemaps, för att slippa vara beroende av att mitt mobilinternet skulle fungera, och markerat platserna jag ville till med stjärnor, som man ju kan göra på googlemaps.Påväg mot första stoppet gick jag in på Blue Fox, för vem kan motstå att gå in i en alternativ butik. Blev så hemskt sugen på en tyllkjol där inne, som var hutlöst dyr. Bestämde mig för att gå tillbaka dit på väg tillbaka till centralen, för jag hade ingen lust att konka omkring på en stor otymplig påse full av tyll. I slutändan bestämde jag mig under andra titten att jag inte hade lust att lägga ut så mycket pengar trots allt. Förhoppningsvis dyker det upp fler tyllkjolar som passar mig i framtiden.Första stoppet var Kawaii, men jag var tyvärr inte särskilt imponerad. Funderade på att köpa något, men gick till slut där ifrån utan något.Jag kikade in lite snabbt i ett ex antal butiker på väg mot nästa stopp som var Shock. Ännu en butik som jag blev besviken på. Den var så himla liten, jag var lite chockad över att av de butiker som finns av Shock, så ligger den minsta i Stockholm.

 
Innan jag kom fram till Shock var jag inne på Myrorna som ligger vid Adolf Fredriks kyrka, som man kan skymta på fotot här under. Där köpte jag några plagg. Vad jag köpte i Stockholm visar jag i ett annat inlägg.

Lagom och perfekt till nästa utmärkta stopp började jag bli lite hungrig, för nästa stjärna på kartan var Jensens Bofhus, som jag hade planerat äta min lunch på.Där borta i den orangea byggnaden ligger Jensens Bofhus! Äntligen, mat!När jag var mätt och belåten bar det av mot nästa anhalt.Nämligen Stockholms Stadsbibliotek. Men mer om det i nästa inlägg.

Bloggkoma

2016-07-02 | 00:02:47
Ja, alltså, jag har inte dött!
Jag har bara fastnat lite i fotoredigerandet, eller i livet överhuvudtaget. Eller nä, det låter ju rätt hemskt. Så farligt är det inte. Det är bara det att jag blir så trött i huvudet efter en stund när jag väl sätter mig och redigerar och tycker det känns mer pressat än kul. Fast igår var det lite kul, för jag fann ett nytt sätt att experimentera med fotona. Om det faktiskt ser bra ut är en helt annan sak.. haha.

Ovanpå det så har jag rätt lite ork och motivation allmänt. Plus så är jag så trött varje dag och totalt däckar minst en gång och så har jag ofta ont i huvudet eller känner mig helt väck i skallen. Sjukt enerverande och tråkigt!
Dessutom så kan jag inte redigera sagda foton när jag är hos mamma, eftersom jag bara har tillgång till min laptop och fotona ligger på den stationära, som står hos Christopher. Håhå-jaja!

Töntig som jag är vill jag få det gamla avklarat innan jag kommer igång med det nya, vilket resulterar i att ingenting händer här på bloggen. Vilket är rätt puckat. Men risken är att det gamla inte kommer upp, och jag vill liksom avsluta Wik-kapitlet på bloggen. Förhoppningsvis har jag kommit ikapp till innan nästa kapitel sätter igång ordentligt. Ska försöka ha det som mål.


Unrelated picture.