Allt som blev över på Wik; del 1: Jan-Feb

2016-07-26 | 13:07:00
 


En kväll i januari erbjöd Mia (en teatrare) workshop i Empirisk dans, och det lät ju spännande så jag hängde på det efter kvällsmaten. Var riktigt kul faktiskt, och förvånansvärt jobbigt för benen även om det är en väldigt lugn danstyp. Tyvärr blev det bara av en gång. Vilket var tråkigt, jag hade gärna sett att vi hade återkommande pass. :) Har inte lyckats hitta någon kurs i det heller.Dagen efter hade musikerna konsert i caféet i Skolhuset. Vilken jag trodde att jag missat det mesta utav, eftersom jag kom tillbaka från Uppsala senare än tänkt. Men som vanligt så hade de tagit evigheter på sig att rigga och fixa allting (för de brukar inte börja med det i tid). Så jag hade typ missat 1-2 låtar.Den 20 januari fick jag ett litet paket på posten från Angela, där bl.a. detta halsbandet låg i. Angela har andra halvan där det står "big sister", obviously.Dagen därpå färgade morgonljuset några trädkronor rosa; vilket jag tyckte såg lite fint och kul ut.

 
Tog ett foto vid lunch samma dag när jag var påväg till matsalen, av ingen särskild anledning. Kanske var för att vattnet fortfarande var fruset.
 
 
Kvällen då jag blev tvungen att gå ca. 1 mil till Wik pga busskrångel satt ett gäng i allrummet och drack vin. När jag kom ut med min disk ville Elisabeth (en konstare) fläta mitt hår (hon hade flätat nästan alla i allrummet redan). Jag gick med på det, även om jag var helt slut; det kändes ju trevligt att folk ville umgås med en. Så jag anslöt mig till dem (Elisabeth, Micke, Evelin och Therese) och fick en mitt hår flätat till en spiral uppe på huvudet.
 
 
Nästa morgon skulle Christopher komma, så jag lät flätan sitta i över natten så han skulle få se. Men jag tog upp den strax efter han kommit, och såg då ut så här. :)
 

Fint! :)

 
Den femte februari slog jag in Christophers födelsedagspresenter med utfyllnadspappret som kom med det jag skickat efter. Även "rosetterna" är gjort av sådant papper. Det gäller att vara påhittig med det som finns till hands när en inte tog med något inslagningsmaterial till Wik (vilket kändes totalt onödigt att ta med).Två dagar innan alla hjärtans dag ritade jag denna lilla filuren på whiteboard-tavlan i klassrummet. Av ingen egentlig anledning, mer än att jag fick för mig att göra det.

Kommentarer
Postat av: ISA

haha men gud vad ovant med vinterbilder nu, men så roligt att kika tillbaka på ändå :)

Svar: Hah, jo, blir ju dock så när man hamnat efter i bloggandet lite. :P hehe.
iamlindah

2016-07-26 @ 22:50:00
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback