Allt som blev över på Wik; del 2: Mars

2016-07-28 | 10:29:00


Lördagen den 5 mars var jag åter i Skåne, för både sportlov och audition, och Christopher och jag var bjudna på mat hos Aniko och Lennart.Typ en vecka senare provade vi sniglar från Lidl, inget konstigt med det alls!När jag slutligen åkte tillbaka till Wik den 13 mars passade jag på att använda så många av mina prio-poäng jag kunde, eftersom jag trodde att detta var sista gången jag skulle göra den långa resan mellan Kristianstad och Wik. Då köpte jag bl.a. de här nötterna och godiset.Så, åter på Wik låg där massa post och två böcker vi fått medan jag var borta och väntade på mig. Omedvetet lyckades jag tydligen också lägga högen i form av ett hjärta. :PRedan andra skoldagen som jag var tillbaka skulle teaterlinjen visa upp sitt stora projekt på Reginateatern i Uppsala.

 
Så hela skolan åkte dit med en hyrd buss, och jag satt med Kit dit. Men jag tog en vanlig buss tillbaka, eftersom jag behövde hämta paket och kanske handla lite. Så jag passade på att spara lite pengar på att slippa åka in och sedan tillbaka till Wik igen på det viset.
 
 
Senare under kvällen när jag kommit tillbaka till internatet låg jag för en gångs skull och ritade.Den 18 mars var klassen inne i Uppsala för att bli runtguidade lite av Anna-Lena; och besökte både Domkyrkan och Gustavianum (där vi blev guidade av Hanna), men även fick höra lite historia om saker vi passerade på vägen till de båda. När vi var klara gick jag och åt lunch på Burger King och gjorde sedan några ärenden innan jag åkte tillbaka till skolan. Knäppte denna bilden vid något tillfälle innan jag strax skulle ta bussen.Dagen efter hade jag tvättid och var tvungen att vänta på en maskin, och bestämde mig för att gå ut i solen lite och sysselsatte mig då med att ta detta....och detta fotot.
 
 
Fredagen, då jag var inne med klassen i Uppsala, var ett av mina ärenden att köpa en ny dagbok eftersom den jag skrev i då började gå mot sina sista sidor. Det blev denna tjusiga, lite dyra, bok som skulle ta över uppgiften att fyllas av mina tankar, känslor, dagar och ord. Ibland får man faktiskt spendera lite mer pengar på en bok. Man ska få ha riktigt fina böcker, som kostar lite mer, i sitt liv ibland! Älskar paperblanks-böckerna! Har två stycken i min ägo nu (en agenda och denna).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback