En påskdag i Stockholm; Del 2

2016-07-15 | 14:51:00


Då var det dags att gå in i Stockholms Stadsbibliotek. För det var endast pga insidan som jag ville dit. Jag skulle absolut inte låna en bok, det hade varit rätt puckat.Det började regna rätt mycket när jag gick från Jensens Bofhus till Stadsbiblioteket, men det slutade rätt fort igen. Jag blev inte särskilt blöt heller, inte för att det är något jag brukar bry mig om, men att gå runt blöt i Stockholm är kanske inte det mest ultimata ändå.Stockholms Stadsbibliotek är rätt maffigt, rätt fantastiskt och något jag gärna hade velat haft tillgång till under min uppväxt. Jag tänker inte babbla mer om det hela, utan kommer att låta fotona tala för sig själva.

 
Resten av Stockholmsutflykten tänkte jag får komma i ett annat inlägg.

Kommentarer
Postat av: Alicia

Ååh vad fint det är! Tack för påminnelsen om att gå dit. Jag bor rätt nära men är nästan aldrig där. Tänk vad en glömmer bort att uppskatta det en har utanför dörren.

Du frågade om ett lila tyg vi använde som picknickfilt, och dessvärre är det en duk jag hittat på loppis, utan märkning eller lappar, så jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån. Hoppas du kan springa över en liknande någon gång!

Svar: Ja, man blir ju lätt hemmablind.
Okej, får se om jag kan fynda något liknande eller lika fint på loppis vid något tillfälle! :)
iamlindah

2016-07-19 @ 10:02:46
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback