Allt som blev över sommaren 2016; juli

2016-11-30 | 18:04:00
Då tänkte jag att vi skulle kika på vad som blev över från juli!Jag började juli månad med att fynda lite saker på The Spice Trees utförsäljning då butiken i Kristianstad skulle upphöra.
 

Spenderade en tisdag med att spela sällskapsspel och kort med Agnes som var spelsugen! :)

 
Jag kämpade mig sakta igenom dramatikboken med pjäser skrivna av Sara Stridsberg. Inte riktigt min cup of tea kände jag. Men ändå helt okej. Och jag blev inte klar på ett tag kan jag tillägga.
 


En helg hade Christopher och jag tänkt plocka jordgubbar, men dagen innan vi hade planerat in så annonserade de om att det var ont om jordgubbar på fältet och skulle därför hålla stängt. Istället åkte vi på loppis i Tollarp.

 
På loppisen fyndade jag allt det här för 55 kronor, inklusive inträde! Fiolfodralet är för övrigt tomt, just sayin. Fick för mig att jag kunde använda det som någon slags annorlunda förvaring. Vet däremot inte vad jag ska ha i det ännu. :PNågra dagar senare var jag ute med cykeln i det fina vädret och gjorde lite ärenden och spelade Pokémon Go.

 
Samma dag gjorde jag en slags mimosa, fast på annan fruktjuice än apelsin och det vita vinet från midsommar. No specifik reason.

 
Under juli försökte jag även pussla ihop ett gäng dikter som jag hade tänkt skicka in till Blå Blixt med chans att bli publicerad i deras nästa lyrikantologi. Jag kom inte med, men man ska alltid försöka tycker jag! Kanske en annan gång. Går nog bättre en annan gång om jag faktiskt skriver ihop ett gäng dikter som hör mer ihop, denna gången tog jag lite här och lite där av det jag skrivit som jag tyckte kunde vara något att få publicerat.
Den 18 juli
var det dags för det årliga besöket på Kiviks Marknad. Jag åkte dit med Agnes.
 
 
Åt sill med potatismos.
 
 
Och köpte inte den här mössan, men bl.a. två par mysbyxor och ett halsband.

 
Försökte komma igång med att spela på mitt 3DS igen under juli, men det dog ut lite igen av någon anledning, tråkigt. Ska göra ett nytt försök snart igen! Man kan inte sitta och se på bara serier alltid! :P

 
Åt sushirester och räkchips till lunch en dag! Så gott!Månaden avslutades, i fotoväg, med en regnig bussresa hem till mamma.

 
Regn är fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback