Allt som blev över sommaren 2016; juni

2016-11-26 | 14:56:00
Jag tänkte att vi skulle kika på vad mer jag hittade på i juni, men som inte kvalificerades till att få egna inlägg av olika anledningar.

 
Sveriges nationaldag spenderade vi med att gå på en byaloppis (update; detta fick ju ett eget inlägg kom jag på men jag visade aldrig vad jag köpte), där de hade ställt upp bord längs med vägen runt hela byn, för att sedan äta lunch hemma hos Aniko och Lennart. På loppisen köpte jag bl.a. denna lampa för 15 kronor, i olivgrönt, koppar och svart. Den står nu på mitt nattduksbord (men får eventuellt byta lampa, för jag misstänker att den ger för lite ljus och det är inte bra för ögonen att läsa i dåligt ljus).Dagen efter var jag på lägenhetsvisning i Malmö!

 
Den nionde juni fyndade Christopher och jag lite grejer på Blå Loppan i Kristianstad. Bl.a. Harry Potter-böcker för 10 kronor styck! Liksom hallå, tjena, de var i jättebra skick också! Kläderna kostade f.ö. också 10 kr/styck!
 
 
Och sedan, den 16 juni skrev jag på mitt hyreskontrakt för lägenheten jag kollade på i början av månaden! Alltså, det var inte så att jag kände att här har jag hittat min lägenhet, utan det handlade mer om att ta det som erbjöds, när det är så svårt att få tag i en lägenhet nuförtiden, eftersom jag skulle börja studera i Malmö. Men lägenhetsfaderuttan tar vi i ett annat inlägg..

 
Jag träffade Agnes en söndag och spenderade största delen av dagen/kvällen med att spela 500.

 
De flesta dagarna under sommaren spenderade jag dock framför animeserier och k-draman.
 


En dag cyklade jag in till centrum i Kristianstad där jag stod och suktade lite efter böckerna i silver- och guldomslag. Mest bara för att de var fina, har ingen aning om vad jag tycker om H.P. Lovecrafts verk, har inte läst något av honom ännu. Så jag köpte dem såklart inte! Har köpförbud när det gäller böcker, eftersom jag har ett helt gäng som jag inte läst ännu redan.
 
 
Jag köpte dock en ny dagbok på samma ställe (och hade lånat en dramatikbok på biblioteket innan, som man skymtar bakom).

Och det var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback