Den 20 januari

2017-04-05 | 11:13:00


Så blev det fredag min första skolvecka och vi hade föreläsning i Utställningsdesign. Första och enda gången vi skulle ha lektion på en fredag, pga att kursen inte satte igång förrän på onsdagen av någon anledning.

Dokumenterade här min första åktur med 5:an från centralen till Orkanen, mest för att det var min första gång på en buss där man kan gå in i vilken dörr som helst och dutta sitt kort utan att ha någon kontakt med busschuaffören. Den såg lite trevligare ut än de andra gröna bussarna också.Jag åkte in lite tidigare för att hinna hämta ut mitt multikort innan lektionen, så det skulle vara kirrat. Passade också på att kika runt lite på biblioteket och på utsikten ända från femte våningen!
 
 
Lektionen började med lite repetition av introduktionslektionen, lite pga att där var reserver som dök upp denna dagen. Sen lyssnade vi på en föreläsning om The White Cube och något mer tror jag. Det var en väldigt rörig föreläsning, väldigt hoppig och rörig. Tror inte jag minns något särskilt alls av vad läraren sa, det jag minns var när vi i par fick en del att läsa ur en kursbok för att sedan kortfattat redogöra det vi läst för resten av klassen. Rätt bra sätt att ta sig an en bok på, då innehållet var väldigt trögläst och ordbajsande.

Sen rusade jag iväg till centralen strax innan föreläsningen slutade för att hinna med tåget till Kristianstad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback