Första dagen på Malmö Högskola

2017-04-03 | 12:49:38
 
Den 18 januari började vårterminen för mig på Malmö Högskola!

 
Så det var nytt, spännande och läskigt på samma gång! Jag fick se en ny del av Malmö samtidigt som jag började läsa på högskola lite mer på riktigt, då jag hittills bara läst Att Skriva Dramatik på distans via Linnéuniversitetet. Nu skulle jag alltså börja hänga på plats för första gången!Själva byggnaden har en något modern känsla över sig, mest för att det är så kalt och stelt, haha. Man får verkligen en känsla av fabrik och verkstad när man är där inne, tycker jag. Jag måste säga när jag stod däruppe på fjärde våningen så kändes det lite svajigt, haha, så himla högt ändå!

 
Första dagen bestod mest av information och rundvisning i verkstaden som vi till största del ska hänga i. När vi stod där inne bland maskinerna kände jag lite tveksamt "träslöjd?", men sen har vi inte ens gjort något i den delen av verkstaden.När vi var klara för dagen gick jag och några andra i samlad trupp till biblioteket för att ta foton till våra multikort, som vi behöver för att komma in i olika rum och verkstaden. Jag tyckte att jag blev så himla dålig på mitt foto när jag satt och tog det, men sen när jag hämtade ut kortet såg det inte så hemskt ut ändå.

 
Så ja, nu den här terminen hänger jag på Orkanen från 15.15 till 17.00-19.00 (det är lite flytande hur länge man väljer att hålla på) på måndagar och onsdagar, för att ha undervisning i Utställningsdesign!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback