Första grupparbetet börjar

2017-04-09 | 12:26:00

Den 25 januari började det första grupparbetet i Utställningsdesign och vi hade blivit indelade i våra grupper! Min grupp spenderade lite för mycket tid med att prata fram och tillbaka om olika idéer och inte riktigt bestämma sig helt för något. Det var ett himla massa ältande fram och tillbaka över allt möjligt man kan göra och onödigt upphakande på små detaljer.

 
Jag tyckte om min grupp som personer, men jag blev väldigt trött på att det tog sådan himla tid att bestämma något (spenderade mer än en lektion med att prata om vad vår remake skulle vara) och att vissa hela tiden sa nej till det mesta, utan att själva föreslå något de tyckte skulle vara bättre. Till slut så sa jag till dom att dom får sluta säga nej till allt om de inte kan komma med något bättre förslag, för vi måste göra något och komma igång liksom!

 
I slutändan fick vi ändå ihop något, efter att ha skrotat den idén vi lagt så himla mycket tid på att prata om och skissa på, bara för att några gjorde ett återbesök på utställningen när den hade rätt belysning och plötsligt ville göra något helt annat. På grund av det kan jag inte påstå att det blev så himla genomfört, för det var ju återigen det jäkla ältandet och massa nej utöver att det var ännu mindre tid kvar till att vi skulle vara klara nu... Jag var också mer exalterad över den första idén vi hade, och hade inte mycket inspiration och tankar för den nya idén, vilket kändes väldigt tråkigt och omotiverande... Men som alltid så har vissa väldigt starka viljor över vad de vill eller inte vill, så jag hade inte mycket att säga till om kände jag.

Huvudsaken var att vi i slutändan ändå fick ihop nåt! Så jag är nöjd med det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback