Lägenhetsuppdatering i februari

2017-04-17 | 12:07:00


I februari skaffade jag egna mörkläggningsgardiner för att kunna täcka hela fönstret och återlämna de jag lånat av Angela. Förutom att jag ville minska ljusinsläppet genom att ersätta påslakanet som fått hänga uppe vid tvn med en mörkläggningsgardin ville jag ha mörkläggningsgardiner med ett för mig mer tilltalande utseende, och som skulle passa min stil och inredning bättre. Dessa var de bästa jag kunde hitta utseendsmässigt.

Sen visade det sig att de inte var särskilt bra mörkläggningsgardiner och det blev en vända till IKEA för att försöka hitta ett par bättre, vilket jag såklart inte gjorde och det slutade med att att jag köpte några slags foderlagergardiner som var till för att stänga ute ljus, värme och kyla. Så viktigt var det att ha fina mörkläggningsgardiner, haha!Min matta i persisk stil rullades ut framför tv-bänken, tv-bänken fylldes av mina pysselgrejer och annat skröfs. Kanske ingen jätteintressant uppdatering, och på den här bilden är det rätt uppställt, haha. Men det är ändå kul att se hur ett hem växer fram bit för bit.

 
Jag skaffade ett plastskydd att ha under skrivbordsstolen, mina förvaringslådor under sängen anlände och min drömfångare hängdes upp ovanför! Kanske inte det smakligaste dokumentationsfotot här heller med strumpor liggandes på golvet, en kass bäddning och så internetsladden som ligger tvärs över golvet. Men så kan det ju se ut ibland! ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback