Studiebesök; I Vått och Torrt

2017-04-26 | 14:03:00


22 februari var det dags för ännu ett studibesök i Utställningsdesign! Denna gången med syftet att kika på utställningen för vår nästa remakeuppgift.


Vi hade dock valmöjligheten att göra en ny remake på den första utställningen vi hade gjort remake på om vi kände för det. Men alla grupper ville uppenbarligen ge sig på en ny utställning. I mitt fall ville jag hellre göra en remake på denna då detta var en annan slags utställning och det kräver andra förhållningssätt. Tänkte att man i slutändan skulle lära sig mer av det.


Lite knasigt sammanträffande att det än en gång handlade om en utställning innehållande djur... Även om vi gick från 3D till 2D (uppstoppade till fotografier).
 
 
Nu var det också dags för nya grupper! Vilket jag först tyckte kändes lite tråkigt, för jag ville ju fortsätta hänga med min grupp (specifikt en person) under lektionerna. Men i slutändan så var gruppbytet något bra, för min nuvarande grupp jobbar på så mycket bättre än den första gruppen jag var i, och är mycket bättre på att kommunicera utanför lektionstid.
 
 
Det var allt från detta studiebesöket på Malmö Museer! Andra gången jag varit där nu och jag har fortfarande inte lyckats kolla in resten av museet! T_T I nästa inlägg ska vi kika på när jag geocachade i Malmö första gången, vilket jag gjorde direkt efter studiebesöket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback