Ett försök till ett första dopp

2017-08-12 | 12:12:00


Den 19 juni var det en riktigt, riktigt het dag, så vi bestämde oss för att köra ner till Björkviken för att ta oss vårt första dopp!

 
Nere vid Björkviken fläktade det rätt bra, och den där hettan vi kände hemma i lägenheten var inte längre lika  närvarande, men det var inte kallt heller.


Något dopp blev det dock inte..Nä, för efter vi smärtsamt tagit oss över ett gäng småstenar som låg längs med stranden precis innan vattnet (jättekonstigt och dumt), var det inte alls någon behaglig temperatur i vattnet. :(VIlken besvikelse alltså! Men visst, vi var inte lika varma längre på grund av fläktandet, men jag ville ju bada! (ja, det är mitt finger där nere i vänstra hörnet, haha. Det var så ljust, så jag märkte inte ens att det var där, så genant)

 
Vi stannade kvar en liten stund ändå, för Christopher ville sola lite. Jag är inte så mycket för solande. Och efter ett tag så blev det ju ändå rätt varmt där i solen, trots fläktandet.

Så det var vårt misslyckade dopp... Och något dopp har det fortfarande inte blivit på hela sommaren. Antingen har det regnat en himla massa, eller så har det varit algblomning, eller som jobbar Christopher. Men mest har det varit tradigt väder. Tråkigt. Jag måste få ta i alla fall ETT dopp i sommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback