Monthly Makers; Mitt bidrag till Loppis

2017-02-20 | 22:02:00
Jag hade planer på att ta mig till en second hand-butik och lunka omkring bland hyllorna i jakt på att hitta något att inspireras att skapa något utav på temat. Men med ett jättetight schema, som jag har nu då jag studerar på nästan 200%, så har jag inte haft möjlighet att göra detta. Det viktigaste måste prioriteras först, och behöver en t.ex. köpa mat så är det rätt så mycket viktigare.


MEN! Jag hade en plan B, och det är den som får bli mitt bidrag till månadens Monthly Makers!
Det är nämligen så att de två böckerna som jag just nu gör min black-out poetry i är köpta på loppis, så även denna månaden blir mitt bidrag black-out poetry. Det känns lite tråkigt, för jag hade ju velat hitta på något nytt spännande. Denna gången har jag dock valt att presentera mina skapelser på ett annat sätt än förra månadens bidrag, för att göra något nytt av det. Så här kommer mitt bidrag!

 
~
Du har visst

inte fattat någonting

Herregud
ingenting alls

Men vad är det vi har pratat om
just det
Vad i helvete är det vi har pratat om?

Vad mig beträffar kan jag lika gärna ha pratat med en vägg

Nu fick det vara nog
Håll käften! beordrade jag
~~
Varenda gång vi träffades var det hemskt

Hon grät
alltid

Vi kysser varandra igen
igen

Jag saknar dig så mycket

Allting känns så välbekant
Grinar för att man
inte hör hemma där längre
~

____________________________________________________________________________________________

Denna gången har jag använt mig av den första boken jag köpte för att börja med black-out poetry, så dikterna har en liten annan ton är den jag gjorde till förra månadens tema. Jag kan inte påstå att dessa är bland de bästa jag gjort, men jag är rätt nöjd med redigeringen av fotona. Presentationen av dikterna kunde väl varit bättre, då denna blev något ihopaslängd in the moment. Men helt klart blev det så mycket roligare än att bara skanna in dikterna! :)


För att delta i Monthly Makers måste du denna månaden länka ditt bidrag hos Stina i kommentarsfältet i detta inlägg. Denna månaden är deadline den 26 februari, så där är några dagar kvar att slänga ihop något på, om man känner sig sugen på att haka på!

Ett litet hej

2017-02-01 | 12:12:02
 
Det blev lite tyst här på bloggen. Men jag har inte gett upp med att fortsätta med att komma ikapp nutid!
Det har bara lagts lite på is av två anledningar;

  • Jag är framme vid ett inlägg som kräver att jag går igenom flera hundra foton för att se vilka som är något att använda, sedan måste jag redigera dessa. Och allt det här hann jag inte göra innan det var dags för det inlägget.

  • Sen har jag inte haft tid att göra allt det där pga skolan. Ny termin. Nya ämnen. Plötsligt läser jag mer än 100% den här terminen, vilket inte var planerat. Men det blev så. Just nu försöker jag landa i hur mitt schema ser ut och komma på hur jag bäst ska fördela min tid och samtidigt kämpa med att orka göra annat när lektionerna är slut.

Men det kommer, till slut. Just nu lägger jag mitt fokus på saker som har högre prioritet bara. Så är det ibland.