Monthly Makers; Mitt bidrag till Loppis

2017-02-20 | 22:02:00
Jag hade planer på att ta mig till en second hand-butik och lunka omkring bland hyllorna i jakt på att hitta något att inspireras att skapa något utav på temat. Men med ett jättetight schema, som jag har nu då jag studerar på nästan 200%, så har jag inte haft möjlighet att göra detta. Det viktigaste måste prioriteras först, och behöver en t.ex. köpa mat så är det rätt så mycket viktigare.


MEN! Jag hade en plan B, och det är den som får bli mitt bidrag till månadens Monthly Makers!
Det är nämligen så att de två böckerna som jag just nu gör min black-out poetry i är köpta på loppis, så även denna månaden blir mitt bidrag black-out poetry. Det känns lite tråkigt, för jag hade ju velat hitta på något nytt spännande. Denna gången har jag dock valt att presentera mina skapelser på ett annat sätt än förra månadens bidrag, för att göra något nytt av det. Så här kommer mitt bidrag!

 
~
Du har visst

inte fattat någonting

Herregud
ingenting alls

Men vad är det vi har pratat om
just det
Vad i helvete är det vi har pratat om?

Vad mig beträffar kan jag lika gärna ha pratat med en vägg

Nu fick det vara nog
Håll käften! beordrade jag
~~
Varenda gång vi träffades var det hemskt

Hon grät
alltid

Vi kysser varandra igen
igen

Jag saknar dig så mycket

Allting känns så välbekant
Grinar för att man
inte hör hemma där längre
~

____________________________________________________________________________________________

Denna gången har jag använt mig av den första boken jag köpte för att börja med black-out poetry, så dikterna har en liten annan ton är den jag gjorde till förra månadens tema. Jag kan inte påstå att dessa är bland de bästa jag gjort, men jag är rätt nöjd med redigeringen av fotona. Presentationen av dikterna kunde väl varit bättre, då denna blev något ihopaslängd in the moment. Men helt klart blev det så mycket roligare än att bara skanna in dikterna! :)


För att delta i Monthly Makers måste du denna månaden länka ditt bidrag hos Stina i kommentarsfältet i detta inlägg. Denna månaden är deadline den 26 februari, så där är några dagar kvar att slänga ihop något på, om man känner sig sugen på att haka på!

Kommentarer
Postat av: Alicia

Wow! Vilka vackra poem du fick till! Den estetiska presentationen också, men framför allt budskapet, tonen. Tycker ofta blackout poems blir lite melankoliska men de här var direkt starka! Jag är glad att du tvingades gå på den idén :)

Svar: Åh, tack så mycket! Vad kul att höra! :DDet kanske de blir, har inte läst så mycket sådan poesi faktiskt heh, jag har dock förmågan att skriva dikter åt det hållet även utan black-out poetry; melakoni, dystert, ilska, sorg, de mörkare grejerna helt enkelt. Men det är väl oftast den typen av lyrik som känns mest också. :)
iamlindah

2017-02-21 @ 11:08:13
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/
Postat av: Wilda

Jättevackra berörande dikter. <3 Blir tagen. Och den blåmörka tonen i fotona ger så mycket känsla. Fint!

Svar: Åh, tack så mycket! :)Vad glad jag blir att höra att du gillade dem och min presentation! <3
iamlindah

2017-02-23 @ 08:59:47
URL: http://reaktionista.se
Postat av: Mary Sane

Så himla fina bilder! Är impad över att du lagt ner så mycket tid på presentationen. Kul! Sedan gillar jag blackout-formatet skarpt.

Svar: Tack så jättemycket! :D
iamlindah

2017-03-10 @ 16:27:17
URL: http://marysane.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback