Ales Stenar

2017-01-01 | 17:21:45
 
Dagen efter jag och min familj återvände till Skåne åkte Christopher och jag till Kåseberga för att besöka Ales Stenar (på bilden ovan kan man se stora bokstäver som bildar "KASEWOOD" precis som Hollywood-bokstäverna).Jag hade fått uppfattningen att han inte hade sett Ales Stenar, och så kunde vi ju inte ha det tyckte jag.

 
Men sedan tyckte han att det såg bekant ut, och det visade sig att han hade visst varit där någon gång. Jaha.~Bääääh!

 
 
 
Till slut kom vi upp där stenarna står, och jag hade fått för mig, och mindes stenarna som större. Men jag var ju också mindre sist jag var vid Ales Stenar, så det är väl inte så konstigt, hah. 


Puckat nog tänkte jag inte på hur mycket folk det skulle vara omkring stenarna, så jag skulle störa mig på att där hela tiden kom massa folk med på fotona när jag inte ville ha några med. Men det är inte konstigt att där var en massa folk ju, vad trodde jag? xDChristopher var mer intresserad av den här glidaren än stenarna typ. :P

Vid kanten av klippan(?) blåste det så jäkla mycket! Det blåste rätt rejält överallt där uppe bland stenarna, men var såklart värst vid kanten. Där kunde man lätt få sand i ögonen också! 


Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken inställning jag vill ha min kamera på ibland, så därför blir det lite skiftningar i redigeringarna här och var, som här t.ex.
 
Hej hej, säger en som är helt förblåst!När vi var trötta på det gick vi ner igen och bestämde oss för att dela på en Fish n' Chips innan vi åkte hem.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback