Allt som blev över i oktober 2016

2017-01-24 | 14:20:00


Första veckan av oktober saknade Christopher och jag varandra extra mycket, så han dök upp en dag i veckan innan helgen, och jag gjorde mig extra fin inför att han skulle komma. Det där med att bara dyka upp är inte precis något han kan göra bara sådär hur som helst, eftersom han kommer hit sent efter jobbet, och måste upp tidigt, tidigt nästa dag eftersom det tar typ två timmar att köra. Så det var rätt speciellt.


Sen på fredagskvällen samma vecka gjorde vi tacos och drack vin som han hade köpt med sig.Veckan därpå fick jag hem ett tillstånd för att ta körkort i brevlådan! För nu var det dags att börja arbeta mot ett körkort, och det första steget mot detta är att skaffa ett tillstånd. Fast egentligen är det andra steget, för det första steget är att göra en synundersökning att skicka med i ansökan om tillståndet. Men, so far so good alltså.

 
Oktober var den varma chokladens månad, och en vecka köpte jag spraygrädde för att lyxa till det lite extra! :)

 
Lite i samband med halloween började jag också läsa Skräckfiktion på distans via Linnéuniversitetet, och därför såg jag t.ex. en kväll på Alien i utbildningssyfte.
 


I mitten av oktober bestämde jag ju mig för att färga håret och tog lite knasiga foton under processen.

 
En dag var jag extra färgglad i lila hår, lila hörlurar, senapsgul mössa, rosa tunika och grön cardigan.
 
 
Mot slutet av månaden hittade jag en barndomskatt i en av bananlådorna; nämligen min figurtvålsamling. Tyvärr luktar tvålarna inte alls gott längre och flera av dem är missfärgade.I slutet av oktober fick Christopher äntligen flytta tillbaka till sin lägenhet efter stambytet, och dagen efter flyttandet fanns där ingen ork att laga mat så vi åkte till Max och åt där istället.

 
Efter Skräckfiktions-kursen varit igång i redan 2-3 veckor dök till slut min kurslitteratur upp, men bara för att jag avbröt min beställning hos Bokus och istället beställde från adlibris. I det här läget hade jag flera hundratals sidor att försöka läsa ikapp för en kurs på 7,5hp, så jag var sjukt stressad ovanpå att jag mådde så himla psykiskt dåligt just då. I slutändan hoppade jag av kursen, för jag bedömde att det inte skulle gå, jag skulle klappa ihop till slut, och Att Skriva Dramatik-kursen fick ta rätt mycket stryk pga det hela (jag ansåg också den vara viktigare för mig än Skräckfiktion).

Så nu står jag här med en hög böcker jag inte haft någon användning för, förutom boken som ligger högst upp i högen som faktiskt var till ASD.

Och det var allt som blev över i oktober, nu skuttar vi direkt vidare mot november! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback