Allt som blev över i september 2016

2017-01-15 | 13:17:53
September blev en kort månad när det kommer till mängden inlägg, så det är redan dags för allt som blev över-inlägget, och sen är det direkt vidare mot oktober! :)



Första dagen i september höll vi ju på med flytt, detta fotot tror jag är taget efter vi hade bestämt oss för att det räckte för dagen, och jag tyckte det lyste så fint där borta mellan träden. Det gyllene kvällsljuset är bland de bästa! Kon är för övrigt inte riktig. :P


En dag var jag iväg för att hämta paket och handla lite smått. Hade tagit stadsbuss till Hermodalstorget (nuförtiden cyklar jag dit, men då visste jag inte alls hur långt det var), men bestämde mig för att gå tillbaka hem. Lite konstigt val kanske, att gå när jag släpar på matkassar och paket, och inte omvänt. Både för att det är tungt och jobbigt för min rygg, men även för att jag precis köpt matvaror och det var varmt, så det var kanske inte så genomtänkt. Lyckades svänga fel på ett ställe och stötte då på den här graffitikonsten. Personligen tycker jag att det livar upp lite när fula byggnader är täckta med lite trevlig konst. :)

 
I paketet jag hade varit och hämtat låg en hög med Att Skriva Dramatik-litteratur. Två av dem har jag läst och analyserat under kursens gång. De andra tre har jag läst några sidor i, kontra bara kikat i. Playwriting känns som ett väldigt bra köp, om jag kan komma igång med den bara, den är nämligen fylld av massa skrivövningar! :)

 
Den första boken jag började läsa var Antigone av Sofokles, och den spenderade jag sedan några dagar med att plöja igenom. Det gick relativt fort när jag kommit förbi förordet, som var så trögt och drygt alltså, haha!



En dag passerade jag det här trädet som var fullt av stora röda bär (vet inte om det möjligtvis kan ha varit körsbär, men de var så himla röda, så säkert giftiga, bara för det). Eftersom jag tyckte det såg fint ut försökte jag fånga det på bild.



En helg gjorde Christopher och jag hemlagad pizza med salami, skivspill, paprika, svamp och mozarella. Här på fotot ser den rätt massakerad ut dock, men det var absolut inget fel på den!



En onsdag gick jag igenom mina smink- och smyckeslådor som jag inte haft tillgång till på ett helt år när jag gick på Wik (kunde ju inte släpa med mig allting upp, liksom). Jag hoppades på att jag skulle kunna tänka mig att skiljas från det mesta, genom att antingen sälja eller skäna bort. Har jag klarat mig utan det ett år, så behöver jag kanske inte det längre. Vissa saker kändes svårare att göra sig av med än andra dock, pga nostalgiskt värde. (det är dock inte första gången jag gör en rensning på detta området, så jag ser det ändå som ett framsteg att jag lyckades skilja mig från något)



En dag regnade det, och jag tyckte väl att det såg extra fint ut ute med himlen och regnet. Jag tycker om regn, sådeså.

Och det var allt för september!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback