Allt som blev över sommaren 2016; augusti

2017-01-09 | 14:44:00
Då kör vi ett inlägg med foton från augusti som inte kommit med i något, eller kvalificerat sig för ett eget inlägg!

 
Den förste augusti fick jag min födelsedagspresent från Angela, innan vi åkte till Öland. Vilket var bra, för i paketet låg ett SD-kort! Att telefonen sen fick damp efter programvaruuppdateringen den äntligen fick göra, är en helt annan sak.Den sjätte augusti var vi bjudna på mat hos Aniko och Lennart och jag bestämde mig för att sätta en fuschia i Christophers skägg och ha en liten photoshoot, om än bara med mobilen (för kameran var inte med). Tänkte utveckla idén mer vid något tillfälle och då fotografera med kameran.

 
Christopher fick ligga ner på golvet, eftersom jag tyckte mattan var en bra bakgrund, och fick då några hundpussar, pga nu lättillgänglig för Zandee.
 
 
Den åttonde augusti testade jag att göra plommonsaft, av plommonen vi fått när vi var och åt hos A och L. Ingen favorit hos mig, men Christopher verkade tycka om det. Nu har jag testat det iaf!
 
 
Den trettonde augusti var vi ju hundvakt och som jag berättade gjorde vi pizza, och här är den!

 
Med hjärtformad spetspaprika! :)


Den tjugonde augusti
åkte jag buss och fotade landskapet som flög förbi.
 


Den tjugoförste augusti träffade vi ju Nixon och efter det var vi bjudna på kvällsmat hos Aniko och Lennart igen.När vi åkte hem var det en fin solnedgång som jag fotade genom bilfönstret.

 
Fint!
 
 
Den tjugofemte augusti var det så himla, himla, varmt och därmed jättekvavt inomhus, så jag gick ut och satte mig på gräset en liten stund för att lufta huvudet lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback