Hårförändring

2017-01-20 | 14:56:00


I oktober piffade jag upp håret lite genom att ha i lila färg i hela håret, med målet att få mörkare lilaskiftande grund med mer intensivt lila slingor. Tänkte att detta skulle gå då håret var rätt blekt i jämförelse med min naturliga hårfärg.Ja, lila slingor fick jag ju. Men resten blev mer svartbrunt, om ens knappt brunt. Men det var inget fel på det tyckte jag, det blev ju bra det också.Men håhå, jaja, vad svårt det var att fånga det på bild kände jag.

 
På de här fotona hade jag en extra bra hårdag också, varför kan jag inte ha fler hårdagar i denna stilen för? :P Ser ut som om jag möjligtvis har smålockat håret som många gör på detta viset, men icke! :3 
 
 
Det var något lättare att fånga hårförändringen med min systemkamera, vilket jag gjorde vid ett annat tillfälle. Det tråkiga med färgningen är att det verkade som att det mesta av det lila blev gömt bakom det svartbruna, även om det finns där, och syns väl bara mer på detta fotot pga det jag gör med håret. Men färgen måste ju inte alltid vara in your face för att det ska vara fint. Nu har jag inte alls lila i håret längre, utan nu är håret mörkbrunt och de lila slingorna har tvättats ur och blivit smutsigt pastellblå.

Planerar en ny hårförändring snart! Ska bara lyckas bestämma mig för vilken av de tre jag funderar på som jag ska göra, eller kanske fyra t.o.m, hahaha. Jag är hopplös när det kommer till att färga håret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback