Hösten kommer!

2017-01-18 | 13:28:00


I oktober kom hösten, som den ju gör varje år i stort sett. Ibland tidigare, ibland senare kanske. Men alltid, alltid kommer den!På innergården där jag bor finns där träd som bjuder på färgskiftningar i rött, orange, gult och grönt på en och samma gång! Tyvärr har jag mina fönster åt andra hållet, med en tråkig parkering och en annan husfasad som utsikt. Så himla tråkigt! Hade hellre haft mina fönster och min balkong in mot gården! <3

Jag är nästan förvånad över att jag lyckades knäppa ett gäng höstbilder denna hösten. Jag var i stort sett knappt ute liksom, och som jag nämnde precis, så vätter inte mina fönster mot växtligheten precis.. Jag är en sådan person som inte går ut om jag inte har ett mål. Har väldigt svårt för att promenera, bara för promenerandets skull, om jag är ensam.

 
Men någon gång gick jag ju ut, och då passade jag såklart på! Det är nästan lag på att knäppa åtminstone ett foto dedikerat till varje årstid varje år, haha. :P Nä, såklart inte. Men det blir så.Det blir en del variation på filterna och ställena som fotona är tagna, då detta inlägg innehåller alla höstbilder från oktober. Såg ingen mening med att sprida ut dem när det är så pass många månader sedan, och så pass få bilder.

 
Nästa höst hoppas jag på att få göra allt det där höstiga som jag hade velat göra. Som att plocka svamp, nötter och ha photoshoot. Tyvärr hade jag fullt upp denna hösten med att försöka komma tillbaka på benen.För övrigt så tycker jag att de två fotona här ovan är de finaste. Gula löv, extra gyllena av höstsolen mot en pastelligt blå himmel. Med extra fint och passande filter på. :)

 
Och det var hösten år 2016!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback