To see the world while the light lasts genom mobilen

2017-01-23 | 14:17:00


Som jag berättade i ett tidigare inlägg såg Agnes och jag vår första föreställning på Malmö Opera, och vår första dansteater. Jag tror inte någon av oss har sett en förställning som främst varit inriktad på dans. Det har väl mer varit musikaler liksom.


Jag tänkte i alla fall att vi skulle kika på några av bilderna jag knäppte med mobilkameran under vårt besök. :) Här ovan är ett foto som togs när vi satt och väntade i foajén.Till slut fick vi komma in, och jag kan säga att jag hade förväntat mig ett helt annat utseende, och inte all denna träiga inredningen som vi möttes av, som jag tyckte såg så himla osmaklig ut, haha.

 
Men nu senare har jag funderat på om scenrummet är inrett så pga akustiken och liknande.
 Det blev såklart mest fotat innan föreställningen började, jag ville ju inte lägga min uppmärksamhet på att sitta och fotografera under föreställningen, det var inte därför jag var där liksom. Sen är det rätt respektlöst mot alla andra att sitta med sin mobilskärm tänd där i mörkret, tycker jag. Jag brukar försöka att täcka skärmen när jag tar någon bild.Men jag knäppte ändå av något foto precis när de började, det är oftast då jag passar på, sen vill man ju fokusera på föreställningen.

 
Försökte filma några sekunder under andra akten också, mest för att försöka fånga lite rörelser, som liksom inte framstår i ett foto.Som ni ser på avståndet så var det egentligen inte riktigt lönt att försöka fånga vad som hände på scenen med mobilkameran, men det är kul att ha några minnen så här ändå.

Och det var mina foton från när Agnes och jag besökte Malmö Opera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback