Allt som blev över i april 2017

2017-07-10 | 13:52:00
Då var det dags att kika på vad som blev över från april månad!

 
I början av månaden avslutade vi tredje delkursen i Utställningsdesign med redovisning av våra bildspel med ljud, så vi spenderade i stort sett hela lektionen med "filmvisning", eller vad man ska kalla det. Detta gjordes i ett tv-making klassrum (om jag inte minns fel). När allt var tittat på och allt var sagt så var det slut för dagen, så kort skoldag denna gången!
 
 
När jag stod och väntade på bussen hem efter vår redovisning tyckte jag denna vyn ihop med solskenet var lockande att fota, så det gjorde jag!Två dagar senare fotade jag skrumpnande nypon och magnolior, som sakta hade börjat blomma! Fast med mobilkameran, eftersom det var spontant.
 
 
Ytterligare två dagar senare testade jag och Christopher lite grejer från Santa Maria via Smartson. Alltid kul att få möjligheten att testa nya saker gratis, som man troligtvis inte hade testat annars.Den 17 april var dagen då Christopher trampade på mina bågar, eftersom jag lagt dem på mattan när vi satt där och spelade sällskapsspel, i vilken de blev rätt bra kamouflerade.. Ooops.. (de gick inte att få lagade för övrigt, eftersom de var för gamla för att det skulle finnas reservdelar att få tag på)

 
Den 27 april var jag inne lite tidigare innan en föreläsning (vilket jag nämnt lite kort om i ett tidigare inlägg) för att få tag i ett ex av det senaste numret av Mahskara, eftersom en av mina dikter var med i det numret! Så här såg den sidan ut (endast text skapad av mig).

 
Den 28 april hämtade jag ut ett paket i form av en toarullerulle, alltså en rulle gjord av flera toarullar. :P Hehe. Lite kreativ budgetlösning. Rullen innehöll en misslyckad (enligt konstnären själv) utskrift av ett av hennes verk, och jag sa att jag gladeligen gav ett av de "misslyckade" exemplaren ett hem! Sagt och gjort, jag fick fin konst till den nya lägenheten för 24 kronor totalt. haha. Visar när vi kommit längre fram i månaderna, där ligger nämligen ett foto på verket när det till slut blev inramat och väntar i mobilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback