Blod ch Eld

2017-07-22 | 12:48:00
 
Den 19 maj var det dags för teater igen! Denna gången hade jag sällskap av Agnes, som jag vanligtvis brukar ha! Förra teaterbesöket gick jag ju ensam och såg Svek. Den här gången var det Blod och Eld vi skulle se!Den hade nypremiär på Intiman, högst troligt pga att den blev rätt så hyllad under 2016, och jag kan förstå varför! För jag kan bara hålla med, den var riktigt, riktigt bra! Så vilken tur för oss att de bestämde sig för att köra en vända till!Inte en enda gång funderade jag på hur lång tid det var kvar tills pjäsen skulle vara slut, och jag kan nog säga att jag var rätt underhållen hela tiden. Det var roligt, fyndigt och svängigt!

 
Kände också en rätt intensiv lust att själv få sätta upp denna pjäs, så pass bra var den alltså!Av någon anledning var det väldigt skralt med bilder från den här föreställningen på Malmö Stadsteaters hemsida, lite tråkigt tycker jag. Men de som fanns är bättre än inget! :)Däremot så finns alla låtar från föreställningen på spotify, inte illa det heller! Men de flesta låtarna var såå mycket bättre live, så mycket mer kraftfulla och svängiga.

 
En väldigt bra, och viktig, pjäs enligt min åsikt, och jag hade rekommenderat att gå och se den om den fortfarande hade spelats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback