Det stora flyttlasset

2017-07-29 | 12:58:00


Så kom den 27 maj, dagen då mitt stora flyttlass skulle gå! Hela lägenheten skulle tömmas, resterande saker som fanns kvar hos min syster skulle flyttas.Det var fint väder, och vi hade vackra vyer att titta på när vi körde till Hässleholm. Det fina vädret var såklart positivt för att flytta, för hur kul är det att flytta saker om det regnar? Men samtidigt hade säkert flera av oss hellre spenderat den fina dagen med att göra något annat än att bära lådor och flytta möbler.Inne i Hässleholm hade de cruising när vi anlände, så vi passade på att kika på alla de gamla, och enligt mig snyggare, bilarna. Bilarna var så mycket snyggare förr, men säkerligen inte så praktiska på många sätt såklart.Som alltid när det kommer till att flytta, så har man alltid mer grejer än vad man tror. Saker tar upp så mycket plats. Det blir många lådor helt enkelt. Särskilt om man som jag har vuxit upp med tänket att det är bra att behålla saker ifall de skulle komma till användning. Lägg till en del nostalgi på det, så blir det en hel del.


Jag hade varit ovanligt optimistisk för en gångs skull, och trodde att allt i lägenheten och allt (eller i alla fall det mesta jag hade hos Angela) skulle få plats och att en vända skulle räcka. Men jag hade totalt fel kan jag säga!Jag blir helt matt av att tänka på att återge hur flyttdagen var.Men i korta drag blev det två vändor, och ändå fanns där saker kvar hos min syster, som vi bestämde oss för att ta tag i under sommaren. Det viktigaste just då var att först och främst tömma min lägenhet.Så efter vi pausat lite och ätit kånkades möblerna som jag hade hos min syster in i släpet, innan vi återvände till min lägenhet för de resterande få sakerna som fanns kvar där.Jag tänker inte säga hur länge vi höll på, hur sent det blev, innan mina sista grejer var insläpade i lägenheten och vi tillslut kunde call it a day, så att säga. Men det blev väldigt, väldigt, väldigt sent, och jag avundades inte min mamma och syster som fortfarande behövde köra hem, med släp, när jag och Christopher kunde göra oss redo för sängen.Hur jag sedan, efter en sådan intensiv och påfrestande dag, med alldeles för få timmas sömn, lyckades gå upp relativt tidigt nästa dag, göra mig redo och åka ner till Malmö igen för att spendera en stor del av den dagen med att flyttstäda, det har jag ingen aning om!

 
Men jag måste säga, FAN VAD DET ÄR SKÖNT ATT HA DET BAKOM SIG! Att inte ha och göra med Heimstaden längre! Så, himla, glad, för, det! Och så himla tacksam för all hjälp jag fått av de som varit inblandade i min flytt! Så jäkla glad över att vi hade en hiss till vårt förfogande i Hässleholm, det gjorde allt så mycket smidigare! Jag lovar att jag inte ska flytta igen på ett bra tag nu! Jag är trött på att flytta, både på att byta adress och flyttandet i sig! Jag vill slå mig ner lite nu, slippa rota upp mig när jag börjat komma till rätta. Få känna att jag får uppnå en större del av mina indredningsplaner för en plats, for once.

Puh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback