Malmö Konsthall

2017-07-14 | 16:51:14


Den sjätte maj besökte vi Malmö Konsthall, efter ett litet besök på Loppis Lounge där vi fyndade lite kul grejer, som jag ska se om jag kan visa vid ett annat tillfälle (just nu är det mesta av det som köptes fortfarande nedpackat).Det var en riktigt solig och varm dag, men inne i konsthallen var det mörkt! Och högljutt. :PDen aktuella utställningen bestod nämligen av olika typer av projektorer och ljud som var igång samtidigt, så det lät helt enkelt en del.

 
Personen bakom utställningen heter Rosa Barba, och så här står det på Malmö Konsthalls hemsida; "Rosa Barbas verk låser inte olika genrer, utan ger snarare intryck av att lösa upp dem: här blandas dokumentär med fiktion, myt med verklighet, verkliga objekt med text, så att historiens konturer spåras genom en poetisk icke-linjär tid och genom landskap."


Fönster som man bara kan se ut genom, men inte in. Väldigt smart sätt att få in ljus på samtidigt som det är insynsskyddat, det är ju meningen att man ska gå in i konsthallen och kika, inte göra fettavtryck på glaset. :P

 
Efter vi kikat klart och gjort lite snabb spontan "konst" i verkstaden kände vi oss nöjda med vårt besök och påbörjade vår jakt på kvällsmat.

 
Efter många vändor fram och tillbaka och en del om och men blev det tillslut vitnamesiskt i form av en Bún och en Bánh mi på Noi's café och deli. Åh så gott det var! Nomnomnom! <3 Rekommenderar verkligen att äta där om man någon gång är i Malmö och gillar asiatisk mat. Relativt billigt också, tycker jag! Helt klart värt smakupplevelsen! PROVA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback