Sista examinationen i PD

2017-07-28 | 12:49:00
Den 23 maj var det dags för ännu ett avslut, nämligen sista lektionstillfället i Pedagogiskt Drama, som också innebar examination, slutlig examination. Dock inte riktigt sista tillfället för klassen att mötas, då min grupp föreslog att ha ett litet avslutningsknytis tisdagen därpå (tråkigt nog kom knappt några).


Examinationen i sig gick rätt bra, mycket bättre än förra. Det kan ha berott på flera saker; som att vi var nummer två ut i ordningen och därmed inte helt slut i huvudet när det var vår tur att hålla i övningar! Denna gången var jag därför mer närvarande. Det kan hända att jag hade förberett mig något bättre inför den här examinationen också, troligtvis mycket beroende på hur det gick för mig på förra. Inte för att jag gjorde dåligt ifrån mig, men jag kände personligen att jag hade velat göra bättre ifrån mig, helt enkelt.

 
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om det. Det gick bra. Det var kul. Och jag blev lite nöjd med mig själv i improvisationsövningarna under den sista gruppens pass. Jag tyckte jag var både fyndig, duktig och lite rolig. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback