Teater genom mobilen

2017-07-25 | 14:41:00
Den 19 maj var ju jag och Agnes och såg på teater på Intiman här i Malmö, och även om mobilen till största del låg i jackfickan lyckades jag ändå knäppa några små bilder under dagen.

 
Det var en otroligt varm dag, faktiskt en av de varmaste dagarna det här året, och det var ju egentligen tekniskt fortfarande vår, maj och allt. Men det var rätt najs med varmt och fint väder, i skuggan var det skönt med lite bris då och då. Så vi spenderade en timme, eller två, med att sitta och catcha up på gräset vid Triangeln, sen köpte vi vår kvällsmat på Noi's Café och Deli och åt den utanför Intiman precis innan teatern skulle börja.När föreställningen var slut satt vi bakom en av Triangelkupolerna och fortsatte samtala medan vi väntade på att tiden skulle närma sig avfärden för Agnes tåg. Jag kunde såklart inte låta bli att fota utsikten vi hade, där S:t Johannes Kyrkan var omhuldad av glödande kvällssol. Så fint.

 
En väldigt fin och bra dag med andra ord! Ett väldigt bra sätt att spendera en dag enligt mig! Bra teater, bra umgänge, bra väder och bra vyer. Inte dumt alls!

Kanske en något missvisande titel på ett inlägg där i stort sett inget foto består av något teaterrelaterat (förutom det första på Intiman), but what to do. :) Ibland kommer man inte på något bra, hah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback