Påskrunda 2017 - Del 2

2017-06-24 | 14:00:00


Då kör vi vidare med nästa anhalt på vår konstrunda i påsk!Precis som på förra stället har jag ingen aning om var vi var någonstans, haha! Men vi jobbade oss hela tiden uppåt mot Sölvesborg från Bromölla.Det var inte mycket bättre på detta stället än förra, men där fanns några verk som nog tilltalade mig lite mer, och den ena utställningslokalen här var bättre än på det första stället, och det gav så mycket till konstverken. Bättre ljussättning, och fint med tegel ju! Se så fint konstverken här ovanför poppar med tegelvägg!Oftast när vi är på konstrunda så är där inte mycket jag skulle vilja ta med mig hem och hänga upp på väggen, finns där något är det oftast lite för dyrt för min plånbok, men även om man inte vill hänga saker på väggen så kan man fortfarande inspireras av det man ser! :)

 
Den här konstnärens verk fashinerade mig litegrann, de var åt det abrstrakta hållet samtidigt som det ändå skapades andra typer av världar i tavlorna. Där var vissa av tavlorna som hade mynt fastlimmade av någon anledning, tavlan på fotot längst ner har t.ex. en tia uppe i högra hörnet.


Inga foton togs i den andra lokalen, då inget tilltalade mig alls därinne. Ingen godisloot alls på detta stället heller, då de bjöd på ost, vin och vindruvor istället. Vad som fanns på nästa stället tar vi i nästa inlägg om vår påskrunda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback