Påskrunda 2017 - Del 3

2017-06-26 | 13:56:00
Då kör vi vidare till vårt tredje stopp på konstrundan i påsk nu då! Jag kan lugnt säga att detta var det bästa stället, enligt mig! :) Det fanns så mycket fint, men det mesta var för dyrt för mig, plus så tänkte jag inte alls på att ta med mig kontanter så jag ens kunde köpa något smått. -_- Men vi tittar!Där var en konstnär som hade tagit tillvara på skrot och gjort ljusstakar av det! Riktigt smart, bra återbruk och fint! Hade inte sagt nej till att få pryda mitt hem med någon utav dessa! Men som ni kan se på det översta fotot, så låg också priserna runt 2000 kronor... heh..

 
Den här runda var min favorit! Hade gärna haft den på det stora bord jag planera att skaffa till vardagsrummet/salongen.Jag tror att det var samma konstnär som också hade gjort de här speglarna och tavlorna med återbruk av skrot, och lek med kombination av 2D och 3D. Hade kanske inte velat ha någon utav tavlorna på väggen, men en av speglarna hade jag nog kunnat tänka mig. Man kan ju iaf fascineras av konsten, även om man inte vill ha det på väggen.En av de här tavlorna med ansikten täljda av avokadokärnor hade jag inte sagt nej till i alla fall! Priserna på dem var lite mer överkomliga också, men fortfarande inga pengar jag hade med mig eller möjlighet att lägga ut i stunden.Hade jag haft med mig kontanter hade jag nog dock införskappat en av de här små för bara 150 kr. Frågan är var jag skulle ha satt upp en sån liten, hehe. Men jag fattade verkligen tycke för de här huvudena. De var återkommande i några av konstnärens tavlor också, vilket föll mig i smaken. Har ingen bra bild på det tyvärr.

 
Sen fanns det lite keramik och lite abstrakta naturtavlor i ett angränsande mindre rum. Och det här upphängningsornamentet på foto precis ovanför, som nog mest tilltalade mig pga att påskliljorna var upphängda i den, annars hade jag nog mest tyckt att det var något rörigt skrot, haha. Vet inte om den ens var en del av konstverken, eller om det bara var till för att förhöja de egentliga konstverken i rummet, och att det helt enkelt bara var ett roligt sätt att göra det på.I taket i den stora salen där den största delen av konsten fanns det en karta uppsatt i taket bland lilamålade rör, haha, lite oväntat, men kul med lila rör, och karta i taket antar jag. Men varför är den i taket från början? :P

 
Avslutningsvis så kan vi kika på en annan konstnärs verk som jag fastnade rätt bra för också, och hade jag haft kontanter med mig hade jag köpt tre av vykorten för, vad var det 25-50kr? Minns inte exakt. Men jag gillade i vilket fall tavlan med det gula huset, och de tre vykorten jag hade köpte hade varit de två längst till vänster och det längst till höger på översta raden. Verken ger mig en känsla av regn, dimma och mulet. Och jag gillar regn och dimma.


Nästa inlägg om vår konstrunda blir det sista, puh. Det är väl lika bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback