Allt som blev över i december 2016

2017-03-25 | 14:29:00
Då ska vi kika på en blandad kompott av annat som hänt i december!Jag började månaden med att åka buss från Malmö till Kristianstad istället för tåg pga arbete på spåren eller något.Avslutade helgen med att äta på Khai & Mui.

 
Jag spenderade lite veckodagar hos Christopher, eftersom jag ändå inte hade någonstans jag behövde vara, och spelade lite Unbox; ett spel där man är en låda och som är mycket roligare än vad man först tror.Det slogs in en del paket, här en julklapp till Christopher, innehållande en Ramenkokbok!Och här födelsedagspresenterna till Angela från mig och mamma. Försökte få till lite lurande och kul former, då alla tre innehöll cd-skivor och därmed samma form.Jag hann ha lektion i Körsång på Musikhögskolan ytterligare två gånger innan årskiftet och vi sjöng inte helt oväntat mest julåtar.


En dag bjöd pappa mig, Christopher och Angela på julbord på IKEA. Men vi var inte särskilt imponerade av vad som erbjöds faktiskt. Där var någon minipaj som var god, och mandelmusslor med sylt och grädde var inte helt fel (särskilt när man rätt nyligen hade varit sugen på det). Gud vad där var folk där dock! Men det var rätt billigt för de som har FamilyIKEA-kort.
 


Den 15 december såg ju Agnes och jag på teater, men jag visade aldrig något utav det jag fotade själv när vi var där! Men jag försökte mest fota glitterdraperiet de hade hängt upp till andra akten. Så här får ni se det! Dock syns inte alla färgerna som glimrade i det på det här fotot, but oh well.Hittade en bok på Pocketshop som jag gärna vill ha med fina illustrationer, har fortfarande inte köpt den ännu, men jag ska!En kväll spatserade jag omkring i restaurangdelen på Malmö Central och dreglade över allt gott som finns där, som jag någon dag vill testa! Tycker för övrigt att det ser rätt mysigt och fint ut i den delen av stationshuset. :)En kväll var jag in om på biblioteket i Kristianstad för att återlämna en bok, och det hördes livemusik från café/restaurangdelen som jag stannade och lyssnade på i några minuter innan jag behövde gå vidare.Jag fördrev tiden med att titta lite på Sherlock, episoderna i den serien är dock sjukt långa, så jag kollar inte på den så ofta, för jag blir lite rastlös av det.

 
Efter julafton mumsade Christopher och jag på dyr choklad i några dagar, den var egentligen tänkt för just julafton, men vi orkade inte äta dom.
 


Och så åts det risgrynsgröt med körsbärssaftsåsmojs.En lite rolig insändare jag hittade i Öresundsmagazinet när jag åkte hem i mellandagarna.En dag åt jag ostkaka med grädde och sylt, som egentligen var tänkt att vara saffransostkaka, men de hade inga där jag var och handlade. :( Och vad är det för speciellt med detta? Jo, jag hör inte till dem som brukar äta ostkaka, men fick plötsligt sug efter (saffrans)ostkaka.

 
Avslutningsvis fick jag en gratis bok på posten via Freeshop! (om man inte räknar med portot, men det tyckte jag var överkomligt med tanke på hur dyr boken i sig är).


Och det var allt som blev över i december!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback