Allt som blev över i november 2016

2017-03-13 | 12:54:00
Här följer en handfull andra saker som också har hänt i november, men som inte kvalificerat sig för egna inlägg.


I november spenderade jag en del tid med näsan i den här boken som var en del av kurslitteraturen i Skräckfiktion. Jag försökte verkligen mata in informationen som fanns i den, men det gick helt enkelt inte så bra...
 


En dag hade jag lite extra fin disk i diskstället, som precis packats upp ur en bananlåda och blivit avsköljda innan de skulle in i ett av köksskåpet.

 
En natt kom snön till Malmö också!Och den låg fortfarande kvar när jag vaknade nästa dag!


Jag försökte ta något snyggare bilder på snön och den fula utsikten jag har från min lägenhet. Vilket innebar att försöka undvika att få med parkeringen, och då märktes snön så dåligt.. Verkligen den fulaste utsikten jag haft någonstans jag bott på alla ställen jag bott i hela mitt liv! Vem kom på idén att ha balkongerna ut mot parkeringen istället för innergården med massa träd och gräsmatta?

 
Jag åkte en hel del tåg sträckan Malmö-Kristianstad, som vanligt, men vid ett tillfälle tog jag faktiskt en selfie (vilket händer så sällan nuförtiden) på mig själv i en av favorithalsdukarna, finaste senapsgula baskermössan (som jag har haft i säkert 6-7 år nu) och mina fina, lila hörlurar. Av ingen särskild anledning mer än att det föll mig in, skulle jag tro.


En dag när jag var i Kristianstad gick jag till Röda Korset för att leta efter lite grejer till Christopher som han behövde i lägenheten efter renoveringen, och så kikade jag såklart på saker som kanske jag ville ha. Minns inte riktigt allt som köptes då, men det blev nog mest till Christopher; saker som kökshandukar, ett skyddsfodral till kläder och en korg att ha sladdar i. När jag väl var påväg tillbaka så hittade jag en ny stig som gjorts en bit ifrån den högt trafikerade vägen, som synes på bilden här ovan (intressesmurfarna antecknar!).
 


Jag läste "2 Skådespel" av Katarina Frostenson i samband med Att Skriva Dramatik-kursen, i jakt på att hitta ytterligare ett drama att analysera i analyseringsuppgiften som började närma sig. Så utöver "The Caretaker" av Harold Pinter, som var ett måste att analysera, analyserade jag också "Sal P" av Katarina Frostenson.

 
En kväll fastnade jag i Lund pga en olycka, och jag hade ätit dåligt innan jag åkte iväg och kände lite ångest över att inte riktigt ha tillgång till toalett om jag skulle behöva. Det hela kändes inte bättre efter jag ringt min syster för att be henne hämta och köra hem mig, när det visade sig att hon hade åkt hem till mamma. Som tur var vår kusin inneboende hos Angela just då och hon var som tur var kvar hemma och kunde hämta och köra hem mig! T_T Precis lagom till när hon kom fram till Lund började dock tågen gå igen.. -_-

 
Och avslutningsvis så köpte jag billiga lussekatter på supermarket en dag, som var riktigt fluffiga och goda, mmm! :3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback