Årets första besök på Regionmuseet

2017-03-30 | 10:40:35
 
Den 7 januari gjorde Christopher och jag vårt första besök på på Regionmuseet i Kristanstad för året. Den dagen hade det också snöat lite grann och lagt sig på marken. Inget amazing, men ändå kul att få lite snö!Inne på museet fanns den här krimskramsiga skapelsen, och var nog den saken jag blev mest fashinerad av under besöket. Där fanns liksom hur mycket detaljer som helst, som man absolut inte kan se på en liten bild.

 
Vanligtvis brukar där finnas blandade verk i det första rummet vi brukar besöka, som ligger på samma våning bredvid entrén, och så även denna gång.Här kunde man lyssna på hur tavlorna på väggen låter i hörlurarna. Vet inte vilken det var som jag hörde när jag satte på hörlurarna, men det var inget behagligt att lyssna på.Ett öga och ett öra, som först såg ut som en svamp.Lite ordkonst.

 
JÄTTESTORT pärlhalsband!Och så någon abstrakt konst som kunde se ut lite som kartor, denna här i närbild ser lite ut som någon slags karta man kan hitta i fantasyböcker, lite.


På ovanvångingen fanns där en utställning om olika mänskliga rättigheter, hur kvinnor och människor som inte tillhör normen har blivit behandlade och hur vägen till idag sett ut för dessa grupper. Typ något i den stilen, jag orkade verkligen inte läsa allting som fanns att läsa, för det var hur mycket som helst!Vi gick vidare
till nästa rum som hade en utställning om och med Bjorn Wiinblads skapelser.

 
Ingen konstnär som jag är särskilt bekant med, men det var lite kul att titta på allt ändå!

 
Och det var vårt första besök på museet för 2017!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback