Julgodis in the making

2017-03-05 | 15:00:00


Den 24 och 25 november gjorde jag julgodis! En sort per dag.

 
Först ut var mörk ischoklad med saffran och apelsin. Apelsinchoklad är så himla gott, för övrigt!

 
Kan hända att 70% mörk choklad blev lite för mycket, så jag tror att jag ska testa med en lägre kakaohalt nästa gång jag gör dem! För goda var dom, även med så mörk choklad! :)

 
När jag gjorde nästa julgodis blev det bara ett foto på resultatet; här har vi alltså polkabräck, fast i minimuffinsformar istället. Jag tycker att det blir smidigare att göra så. De här är mitt absoluta favorit julgodis, och alltid ett måste på julbordet för min del!!! MÅSTE!! Inga undantag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback