Kreativitet i December 2016

2017-03-17 | 13:44:00
 
I början av december fick jag för mig att testa akvarellfärgerna (tror jag det är) som jag hittade i huset på Öland. Tyvärr tror jag de är för gamla, för jag fick gnugga och gnugga en del för att ens få någon färg kände jag.. Tråkigt ju.
 
 
Men jag kämpade på med att få färg på penseln och experimenterade lite grann. Här kände jag dock att jag förstörde verket totalt.Och försökte rädda det så gott jag kunde dagen efter, när pappret och färgerna fått torka. Känns som att det blev rätt stor skillnad i känsla från hur det såg ut på första bilden till hur det ser ut på denna. Resultatet i bättre ljus dyker upp i lägenhetsuppdateringen, varför får ni se när det publiceras!Det här med att skvätta färgprickar kan man ju få dille på, så julkorten jag skulle skicka iväg till mamma och syster fick sig en omgång också! Tycker det blev lite festligare. :)

 
Efter jag blivit klar med första verket och skvättandet på julkorten experimenterade jag lite med mina akryl- och oljefärger istället. De skapelserna har jag inte dokumenterat, däremot dokumenterade jag hur mina händer såg ut efteråt, hehe.
 
 
Det i sig blev ju lite konst och kreativitet på sitt sätt det också! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback