Kreativitet i November 2016

2017-03-07 | 12:59:08


I november kom jag igång med att sticka på mina benvärmare igen, och blev faktiskt klar med en! Hur länge har jag inte hållt på med dessa alltså! Haha. Problemet är att jag glömmer bort exakt hur man gör när jag låter det ligga för länge. Eller så stickar jag fel, eller så ramlar en maska av, och då behöver jag mammas hjälp. Sen har det legat nerpackat vissa tillfällen och inte varit tillgängligt på det viset. Men nu så är en benvärmare klar!

Eftersom jag var rätt sysslolös, rastlös och mådde väldigt dåligt i november, så var det skönt att få sysselsätta fingrarna lite under tiden som jag plöjde igenom avsnitt efter avsnitt av Gilmore Girls. Även om stickning känns något för monotomt för mig.


I slutet av månaden tog jag mitt andra steg i att göra min egen drömfångare! Det första steget var att införskaffa stora ringar. Nästa steg har varit att hitta det rätta svarta bandet att vira runt ringen, men det bandet har aldrig dykt upp. Tills jag bestämde mig för att göra mitt egna svarta band av ett par leggings som gått så pass mycket isönder så det bara var att kasta ändå. Så där blev det två flugor i en smäll, ett band till min drömfångare och lite återbruk! Återbruk är ju alltid najs! Nu hoppas jag bara att det kommer att se bra ut, även om det är ojämnt klippt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback