Lägenhetsuppdatering i december

2017-03-24 | 13:05:00
 
I december åkte de här orden från en låt jag tycker om upp på väggen! Tycker den meningen var så fin och det var den som poppade upp i huvudet först när jag satte mig och skulle slänga ihop en banner, för att göra väggen lite roligare.

 
En dag kom de här virkade snöflingorna i brevlådan från mamma som tyckte att jag skulle ha lite fint julpynt att sätta upp och därför satt sig och virkat dessa. :)

 
En annan dag slängde jag ihop detta snöre med tvättklämmor och hängde upp lite fina saker på det. Bland annat min lilla decemberskapelse. :)I mitten av månaden kom Angelas två-sits-soffa hit, men den luktade inte så gott från stället den stått förvarad på och fick därför stå och luftas ute på balkongen innan den sattes ihop helt nästa dag.Med soffan kom också min billyhylla, som hamnade här!Eftersom jag nu hade en soffa att sitta i vändes min tv-bänk dit där jag hade tänkt ha den från början, och plötsligt så öppnades det upp jättemycket yta i rummet och kändes jättetomt, haha.

 
Yay! En ordentlig sittplats för när jag tittar på mina tv-serier!

 
Någon dag senare försökte jag julpynta så smått, eftersom jag fick hit en av mina jullådor, men där fanns inte så många ytor som gav möjlighet till pynt. Jag försökte lite åtminstone, och just idén med att hänga dessa på dörren tyckte jag blev jättebra!

 
En liten gran hängdes upp ovanför tvn och min nötknäckare hamnade bredvid. Och så här blev tv-bänkens nya plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback