Mansion of Madness

2017-03-29 | 11:27:10


På självaste nyårsafton innan mellandagsrean tog slut upptäckte Christopher att andra spelupplagan av Mansion of Madness fanns att köpa till ett nedsatt pris och bestämde sig för att klicka hem det.

 
Det dök upp lagom till den första helgen av det nya året, så Christopher och jag spenderade en stor del av den med att spela en massa Mansion of Madness.Eller ja, vi spelade två omgångar, men det är ett spel som tar sin lilla tid att spela, så man spenderar en hel del tid på det även om man bara spelar det en gång.Jag var dock inte särskilt glad över faktumet att man använder en app för att spela scenariot i denna upplagan. Men det är väl överkomligt, I guess. Det gör det möjligt att vara bara två och ändå spela ihop. Samtidigt hade det varit kul att kunna spela "mot" varandra som man gör om en person "styr" scenariot.

 
Men jaja, det är kul att spela spelet vilket som, och jag har velat spelat det några gånger till sedan dess, men inte riktigt orkat engagera mig så mycket som det krävs för att spela spelet, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback