Andra modellbygget

2017-05-11 | 12:23:00I mars var
det dags att sätta igång med det andra modellbygget under kursen, denna gång uppdelade i nya grupper.


Typ två veckor
hade vi på oss att slänga ihop två modeller, en i skala 1:50 (som den första modellen) och en i skala 1:25 (vilket innebär större modell).


En av mina uppgifter när vi gjorde den stora modellen var att skära ut alla tavlor i rätt skalor i kapa, klippa ut de utskrivna bilderna på dessa och limma på dem på kapabitarna.

 
Jag skar också ut några av ramarna och målade de flesta av dem.Sen har man såklart bidragit lite här och var där det har behövts assistans och främst av allt varit med i utvecklingen av idéer, kommit med bättre lösningar och förändringar. Sen kan man ju inte göra exakt allt, utan man jobbar tillsammans i gruppen mot samma mål men med olika delar av modellen, helt enkelt!


Och ja, så här blev vår modell i skala 1:25! Där finns detaljer, såsom skyltarna under tavlorna och informationsskylten, som hade kunnat jobbas med mer, men i slutändan hade vi inte tid med det, samtidigt så finns det väl en gräns till hur mycket detlajerad man ska behöva vara och i slutändan så finns allting där.

Alla tankar, alla extra delar med vandrande utställning i åtanke, idéer om hur saker ska delas och sättas ihop för bästa anpassningsmöjlighet och förflyttning.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Cad roligt, ser superfint ut! :)

Svar: Tack! :)
iamlindah

2017-05-12 @ 15:55:53
URL: http://amandajona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback