Min födelsedag 2017

2017-11-02 | 11:25:00


Den 22 juli fyllde jag år, och vi firade det med att äta buffé på en av de flera asiatiska restauranger som finns här i stan.Sushin är, som alltid, höjdpunkten av buffén! Resten är mest bara små bonusar. Maten var tyvärr inget jättespeciellt på denna restaurangen, men där finns som sagt ett flertal andra asiatiska restauranger att välja mellan och kanske finna en större hit bland.

 
En av Christophers höjdpunkter var en slajmig sjögrässallad med konstig konsistens (enligt mig).~Hej, hej!

 
Efter vi kände oss mer än nöjda spatserade vi proppfulla hemåt, med ett kort stopp på utegymmet. Mest för att där är två maskiner jag tycker är lite kul, haha.

 
Här kan vi skåda halsbandet jag fick i present. En bergskristall! Med en silvermåne! :3 Som jag för ett bra tag sedan visade Christopher att jag gillade, och grät lite inombords över priset på. Kändes fint!
 
 
Fick även en bukett med blommor. :)

Inget sådär extravagant, men frukost på sängen, blommor, present och mat ute, det är väl en helt okej födelsedag det med. Det blev mer firande i början av augusti, då jag bjöd hem mamma, syster och kusin på spelkväll. Men det kikar vi på när vi tagit oss fram dit! :)

Växtuppdatering i juli 2017

2017-11-01 | 11:58:00


Salladen jag planterat började bli rätt stor, och producera stockar (eller vad de nu heter), men gud så äcklig salladen var! Inte ens våra vandrande pinnar verkade vilja äta den. Så himla tråkigt när ens bild av att kunna gå och plocka lite sallad från fönstret går i kras bara för att salladen är äcklig! Men nu vet jag i alla fall att det går att odla sallad i fönstret! Nästa år ska jag testa den lila salladen jag också köpte, och hoppas på att den är godare.


Zebrablomman jag fick av mamma trivs riktigt bra och börjar bli väldigt spretig och lång! Mina sticklingar tyckts repa sig helt okej efter paketfärden.

 
Paprikaplantorna trivs bra i fönstret de också, har börjat blomma och den första paprikan har börjat kika fram till och med. Så skoj!